“Поділля” і “Сокіл” вийшли з відпустки: як будуть готуватися до нового сезону

“Поділля” і “Сокіл” вийшли з відпустки: як будуть готуватися до нового сезону
Фото із офіційних сайтів Поділля та Сокола
  • Дізнавайтеся про плани підготовки хмельницьких команд

Футбольне “Поділля” та футзальний “Сокіл” вийшли із відпустки в один день - сьогодні, 1 липня. Після відпочинку хмельницькі команди почнуть підготовку до виступів у першій лізі та Екстра-лізі відповідно.

Поділля

Срібний призер другої ліги України “Поділля” новий сезон розпочне у першій лізі. До неї хмельницька команда повернулася після паузи в 15 років. Підготовка до чемпіонату, старт якого запланований на 25 липня, пройде у Хмельницькому. Будуть використовувати два стадіони “Локомотив” (Гречани) та “Поділля”.

Також в планах команди 6 контрольних матчів. Вже є попередні домовленості про наступні поєдинки:

Відео дня
  • Епіцентр (Дунаївці) - 5 липня (в Дунаївцях)
  • Волинь (Луцьк) - 8 липня (в Луцьку)
  • ФК Львів - 11 липня (в Хмельницькому)
  • Нива (Вінниця) - 14 липня (у Вінниці)
  • Колос (Коваліка) - 16 липня (У Хмельницькому)

Свого першого суперника в чемпіонаті та календар “Поділля” має дізнатися 6 липня. Про результати жеребкування дізнавайтесь згодом на vsim.ua.

Додамо, що, за повідомленням офіційного сайту клубу, очікується новачки із клубів Прем'єр-ліги. За словами головного тренера команди Віталія Костишина, гравці, які здобували срібло другої ліги, отримають шанс проявити себе і в першій лізі.

Сокіл

“Сокіл” 1 та 2 липня двома групами проведе медичне обстеження гравців. Далі заплановані тренування на відкритому майданчику біля спорткомплексу ГУНП на Зарічанській. До роботи на паркеті в залі команда має приступити 23 липня.

Через карантинні обмеження “Сокіл” не зможе традиційно для себе готуватися до сезону за допомогою контрольних матчів за кордоном. Взамін хмельничани запланували участь у двох представницьких турнірах. Спочатку буде Кубок імені Валерія Водяна в Одесі (5-8 серпня). Далі - Кубок Львівщини у Львові (13-16 серпня).

Календар чемпіонату в Екстра-лізі “Сокіл” має дізнатися після жеребкування, яке заплановане на 22 липня. Стартувати сезон для хмельничан має 28 серпня. Нагадаємо, що він пройде за новим форматом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up