«Поділля» прийме «Чайку», «Агробізнес» зіграє в Сумах. Де дивитися матчі?

«Поділля» прийме «Чайку», «Агробізнес» зіграє в Сумах. Де дивитися матчі?
"Агробізнес" прибув до Сум 9 серпня. ФОто із сайту клубу
  • Дві хмельницькі команди зіграють матчі 4-ого туру чемпіонату України з футболу.
  • Обидва матчі можна буде переглянути в прямому ефірі.

Новий футбольний сезон набирає обертів. Два представника Хмельниччини на професійному рівні готуються до своїх чергових матчі. Вони пройдуть в рамках 4-ого туру. Щоправда, у різних лігах. «Агробізнес» (Волочиськ) у першій сьогодні, 10 серпня, зіграє на виїзді із «Сумами», а «Поділля» в другій завтра, 11 серпня. Прийматиме «Чайку» з Київщини.

«Агробізнес» поки не надто вдало проводить свій дебютний сезон у першій футбольній лізі України. Команда в трьох матчах ще не забивала і має в активі 1 очко (нічия в Краматорську проти «Авангарда»). Програла команда з Волочиська на виїзді харківському «Металісту 1925» і вдома луцькій «Волині». Обидва з рахунком 0:2. «Агробізнес» іде 14-им із 16-ти команд.

Черговий матч команда вже втретє зіграє на виїзді. Цього разу суперником стануть «Суми», які мають в активі 6 очок (перемоги на кропивницькою «Зіркою» 3:1 і Гірник-Спорт» з Горишніх Плавнів 2:1, поразка від «Металіста 1925» 1:4).

Відео дня

Гра відбудеться сьогодні на стадіоні «Ювілейний». Початок – 18:30. Матч можна буде переглянути в прямій трансляції.

Третій матч вдома, із врахуванням кубкової гри, проведе «Поділля». Два попередні поєдинки на рідній арені команда програла із рахунком 0:2 (в кубку запорізькому «Металургу» і в чемпіонаті ужгородському «Минаю»). В активі команди 4 очка, які вона здобула на виїзді (1:0 проти рівненського «Вереса» і 0:0 із житомирським «Поліссям».

Суперником стане новачок другої ліги «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки Києво-Святошинського району Київської області. Команда теж має в активі 4 очки. У 1-ому турі вона на виїзді розгромила чернівецьку «Буковину» 3:0. Потім розписала «суху» нічию вдома із «Калушом» і програла на виїзді «Минаю» 1:2.

У складі майбутнього суперника є чимало гравців, які раніше пограли на професійному рівні. Але, у порівнянні із попередніми, не так багато. В основному футболісти виступали за «Арсенал-Київщину», «Арсенал-Київ», «Колос» або «Інгулець» і грали у першій та другій лігах. Близько для половини гравців поточний сезон став дебютним на професійному рівні.

Гра на стадіоні «Поділля» пройде в суботу, 11 серпня. Початок – 18:00. Вхід – 20 гривень. Якщо у вас немає можливості прийти на стадіон, гру можна переглянути в прямій трансляції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up