“Поділля” програло в матчі з трьома пенальті (ВІДЕО)

“Поділля” програло в матчі з трьома пенальті (ВІДЕО)
  • Хмельничани грали проти одного з лідерів чемпіонату - “Ниви” (Бузова).
  • В матчі було призначено відразу три пенальті. Реалізували два.

“Нива” (Бузова) - “Поділля” (Хмельницький). Це був матч 11-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Господарі йдуть на другому місці в нашій групі вслід за поки непереможними львівськими “Карпатами”. Хмельничани посідають поточне передостаннє місце.

Фаворитом матчу була саме “Нива”. Хмельничани ще й приїхали без двох ключових гравців. Через перебір жовтих карток гру пропускав Задоя. Через травми не могли зіграти два лівих захисники - основний Чушенко та Корешков, який мав би підмінити партнера. Тому їх позицію вимушено закривав Савчук.

Серед змін у складі варто відзначити те, що вперше у сезоні в стартовому складі не було Василенка. Натомість вперше після матчу проти “Хуста” (3 вересня) в основі вийшов Болденков. І його можна назвати антигероєм матчу. Саме він заробив два пенальті у ворота “Поділля”.

Відео дня

До пенальті був гол від Нехтіяа . Він пробив із метрів 18 й влучив у кут воріт. Непогодов не врятував. М’яч вдарився об газон прямо перед нашим голкіпером й це завадило йому зробити сейв - 1:0.

Далі було перше пенальті в матчі. Болденков програв боротьбу Сергійчуку та зупиняв його прохід до воріт, схопивши руками. Пенальті виконував той, хто його заробив. Нападник “Ниви” влучив у штангу.

“Поділля” відігралося ще до перерви. Войтіховський зробив поки найрезультативнішу свою дію в складі “Поділля”. Він заробив пенальті. 11-метровий реалізував Доброхотов, який забиває в другій грі поспіль - 1:1

Через 12 хвилин після перерви арбітр втретє у матчі вказав на 11-метрову позначку. Цього разу Болденков із порушенням правил зупинив прохід Книша. Він же взявся пробивати й реалізував пенальті - 2:1.

“Поділля” намагалося відігратися й мало для цього моменти. Але реалізувати їх не змогло. Четверта поразка в сезоні, яка ще більше віддаляє “Поділля” від п’ятірки кращих. 

Нагадаємо, “Епіцентр” та “Агробізнес” свої матчі виграли й закріпилися в п’ятірці кращих. І саме ці команди зіграють між собою в наступному турі. Матч відбудеться у Волочиську 13 жовтня. А “Поділля” в неділю, 15 жовтня, прийматиме харківський “Металіст”.

Читайте також: 

Інтерв’ю з Мариною Бех-Романчук: діти, політика, росіяни та війна

Перемоги “Епіцентра” та “Агробізнеса”: автогол бразильця і перший гол Ліповуза

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Василий Бовсуновский

    Шо знову?

keyboard_arrow_up