«Поділля» в меншості програло тернопільській «Ниві»

«Поділля» в меншості програло тернопільській «Ниві»
Фото і технічні дані ФК "Поділля".
  • Хмельничани зазнали сьомої виїзної поразки в сезоні.
  • Наступний матч пропустить кращий бомбардир команди Андрій Джурко.

Новий сезон чемпіонату України з футболу в групі «А» другої ліги для «Поділля» поки складається не досить успішно. Із 15 своїх матчів хмельничани програли 10. Причому 7 із них на виїзді.

Чергової поразки на чужому полі подоляни зазнали у Вишнівці, де свої матчі проводить тернопільська «Нива». Тренери нашої команди не могли розраховувати на допомогу Степана Рижука (травма) і Артема Макарченка (дискваліфікація).

«Нива» (Тернопіль) – «Поділля» (Хмельницький) 2:0
Голи: Гатала, 24, Апанчук, 82

Відео дня

«Поділля»: Дворник, Джурко, Гресь, Швець, Степаненко, Ватав, Охрончук, Морговський, Муляр, Бабак, Колесников.

Вилучення: Джурко, 62

У першому таймі команди не потішили глядачів великою кількістю небезпечних моментів. Попри це, господарі змогли ще до перерви відкрити рахунок ще до перерви. Після відпочинку гра проходила за схожим сценарієм. Вплинуло на її перебіг вилучення Андрія Джурка, який отримав друге попередження.

Навіть граючи в меншості «Поділля» мало шанс зрівняти рахунок. Не змогли втілити свої моменти в голи Олексій Колесников і Владислав Гресь. Натомість тернополяни знову витиснули максимум із створеного і знову забили.

  •  Як на мене, це була нічийна гра. Якби не вилучення…Хоча по суддівству у мене питань немає. Після перерви ми були близькі до того, щоб переламати хід поєдинку, адже діяли швидше і фізично були готові краще за суперника. Навіть у меншості ми створювали моменти, але не забили, - коментує гру в.о. головного тренера ФК «Поділля» Віталій Костишин.

Поразка від «Ниви» і перемога «Полісся» знову відкотили хмельничан на передостаннє  місце в турнірній таблиці. Наступний матч наша команда зіграє вдома проти чернівецької «Буковини» в суботу, 28 жовтня. Початок – 15:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up