Сенсація та бійка: визначився чемпіон Хмельницького з футболу (ВІДЕО)

Сенсація та бійка: визначився чемпіон Хмельницького з футболу (ВІДЕО)
Фото ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ
  • Володар трофею став відомий в останньому турі.
  • Вирішальний матч не обійшовся між скандалу.

У чемпіонаті Хмельницького з футболу цьогоріч стартувало 12 команд. Одна із них знялася зі змагань після стартових турів. Решта зіграли в одне коло, за підсумками якого визначилася шістка сильніших. Вони ще раз зіграли між собою, аби розіграти комплект нагород.

Більшість турнірної дистанції лідером чемпіонату була команда “ДБК”. Проте вона невпевнено провела заключні ігри та перед останнім своїм матчем поступилася лідерством “Хмельницькмлину”. Аби повернути його і в підсумку стати чемпіоном, “ДБК” потрібно було не програти “Епіцентру”, який вже точно фінішував шостим і виходив на гру без турнірної мотивації.

“Епіцентр” зумів завершити сезон перемогою. У першому таймі Владислав Романов виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника після кутового і відкрив рахунок. В другій половині Олександр Самсонюк подвоїв перевагу своєї команди завдяки невпевненій грі голкіпера “ДБК”. В підсумку 2:0 на користь “Епіцентру”.

Відео дня

Такому сенсаційному, якщо брати до уваги хід всього чемпіонату, результату найбільше зраділи гравці та вболівальники “Хмельницькмлину”. Команда, завдяки поразці “ДБК”, стала чемпіоном Хмельницького з футболу сезону 2020 року.

Вирішальний матч не обійшовся без скандалу. Після того, як рахунок став 2:0 на користь “ДБК”, виник конфлікт між автором голу Олександром Самсонюком та представником “ДБК” Олександром Фуріком. Він переріс у масову бійка. В ній взяли участь як гравці, так і вболівальники. На відео все це можна побачити із 06:23

На третьому місці поки знаходиться “Лада”. Шанс обійти її та отримати “бронзу” має “Буревісник-НАДПСУ”, який сьогодні, 2 жовтня, має зіграти із “Фенікс-ДЮСШ-1”. Для потрапляння в призову трійку “прикордонникам” потрібно лише вигравати.

Таблиця із групи «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ФУТБОЛ - HmelBall»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up