"Славута" втратила перемогу в Луцьку

"Славута" втратила перемогу в Луцьку
  • Футзалісти з Хмельниччини завершили перший етап без поразок
  • Вирішальний гол в матчі був забитий на останній хвилині.

 

Футзальний клуб "Славута" другий рік виступає в чемпіонаті України серед команд першої ліги. У дебютному сезоні колектив з Хмельниччини посів досить високе четверте підсумкове місце. У новому чемпіонаті справи славутчан теж йдуть непогано. Вони вже потрапили до "фіналу восьми" кубку України. А сьогодні, 14 лютого, зіграли заключний матч регулярного чемпіонату.

"Славута" грала на виїзді в Луцьку. Суперником був місцевий "Любарт" - чемпіон минулого сезону в першій лізі. Більшість ігрового часу попереду були господарі. Перший тайм вони завершили з рахунком 2:0 на свою користь. Після перерви гра вирівнялася. А наприкінці славутчани завдяки голу із 10-метрового змогли вийти вперед. Та вже в наступній атаці пропустили. Сталося це на останній хвилині матчу - 4:4.

Таким чином "Славута" втратила перемогу, яка могла стати для команди шостою в чемпіонаті. натомість в підсумку вона має по п'ять перемог та нічиїх. Поки "Славута" в чемпіонаті не програвала й завершила регулярку в своїй групі "Захід" на першому місці.

Відео дня

Далі на команду очікує вже згаданий "фінал восьми" кубку України та плей-офф у першій лізі. Суперником стане колектив із групи "Схід".

Читайте також: 

"Сокіл" здобув другу перемогу в чемпіонаті України

Хмельничанка виступила на Олімпіаді: який результат

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up