«Сокіл» і «Поділля» скаржаться на упереджену роботу суддів

«Сокіл» і «Поділля» скаржаться на упереджену роботу суддів
Хмельничани отримали від арбітрів шість попереджень. Дві з них перетворилися на червоні картки. Фото Романа Купрука.
  • Хмельницькі команди провели виїзні поєдинки в чемпіонатах України.
  • «Сокіл» заробив два вилучення і врятувався від поразки на останній хвилині.
  • «Поділля» догравало в меншості і дозволило аутсайдеру святкувати першу перемогу.
  • Обидві команди скаржаться на упередженість суддів.

У новому чемпіонаті «Сокіл» ще не програвав і поки лідирує в футзальній Екстра-лізі. Останній матч хмельничани зіграли проти «Кардинала» в Рівному – 2:2.

“Кардинал-Рівне” (Рівне) – “Сокіл” (Хмельницький) –  2:2 (0:1)

Голи: Фаренюк (27,32) – Педяш (3, с пенальті), Шеремета (40)

Відео дня

“Кардинал-Рівне”: Дурбан, Новак, Мануйленко, Фаренюк, Піддубний, Кручок, Концеба, Басич, Власович, Чудля

“Сокіл”: Бакінський – Хамдамов (кап.), Шеремета, Педяш, Лисенко – Щербань, Кручек, Кіт, Мартинюк

Попередження:  Кручок (3), Піддубний (40) – Педяш (5), Мартинюк (6), Хамдамов (33), Кручек (40)

Вилучення: Педяш (17, друге попередження), Мартинюк (36, друге попередження)

Лідер і кращий бомбардир нашої команди Олександр Педяш відкрив рахунок з пенальті і вже в першому таймі був вилучений з поля за два попередження. В команді нарікають на несправедливу першу картку. Мовляв, арбітр мав фіксувати фол. Натомість Олександр Сидорук з Вінниці показав жовту Педяшу за симуляцію (на відео з 01:30). В другому випадку наш гравець проявив надмірні емоції, не погоджуючись із рішенням арбітра, коли той призначив шостий фол і 10-метровий.

Не дограв увесь матч і Дмитро Мартинюк. Він теж отримав два попередження і разом із Педяшом дивився з трибун, як Шеремета на останній хвилині врятував «Сокіл» від поразки.

«Що стосується арбітражу, то на нашу думку, один з арбітрів допустив кілька очевидних помилок, а другий судив просто упереджено. Про це – окремо, з підтвердженням у відеосюжеті», - йдеться у звіті про матч на офіційному сайті «Сокола».

Наступний матч «Сокіл» зіграє вдома проти «ІнБев-НПУ» (Житомир/Київ) в суботу, 14 жовтня.

«Суддівське свавілля в Обухові під акомпанемент дощу» - так свій звіт про матч проти «Арсенал-Київщини» назвала прес-служба хмельницького «Поділля».

«Арсенал-Київщина» – «Поділля» 2:1
Голи: Шарай, 10, Омоко, 45 – Охрончук, 18

«Арсенал-Київщина»: Гнатиш, Тименко, Грабчак, Омоко, Патрик, Авдалян, Глущенко, Кемфор, Пасечнюк (Гупалов, 90), Нагорний, Шарай. Запасні: Шкарбан. Головний тренер: Олександр Акімов.

«Поділля»: Дворник, Джурко (Худік, 90), Рижук, Гресь (Морговський, 64), Швець, Бельчич, Ліповуз (Маховка, 88), Охрончук, Ватав (Муляр, 58), Макарченко, Бабак. Запасні: Шевченко, Степаненко, Миколайчук. В.о. головного тренера: Віталій Костишин.

Попередження: Бабак, 21, Охрончук, 37

Вилучення: Макарченко, 70

У цій грі господарі змогли отримати першу перемогу в сезоні. Вони відкрили рахунок вже на 10-ій хвилині. Ще через 8 Охрончук його зрівняв.

"Та після результативного початку головними дійовими особами на полі стали арбітри, які відверто симпатизували господарям. А розпочалось все з епізоду, у якому арбітр просто зобов’язаний був призначати пенальті у ворота «канонірів». Це Андрій Ліповуз поцілив у стійку, а на першим на добиванні опинився Кирило Бабак, якого відверто завалив опонент. Та замість логічного одинадцятиметрового нападник «Поділля» побачив перед собою «жовту картку», - йдеться на офіційному сайті ФК «Поділля. Далі було безліч незрозумілих фолів, які головний арбітр трактував тільки в одну сторону, також незрозумілі трактування положення «поза грою», а апогеєм «роботи» бригади арбітрів на чолі с Павлом Сальниковим стало вилучення Артема Макарченка, на доречне зауваження якого головний суддя зреагував доречно для господарів і змусив «Поділля» догравати матч у меншості.»

То ж дев’ята поразка для «Поділля». Наступний матч поки передостання команда групи «А» другої ліги зіграє вдома проти ФК «Львів». Він запланований на 15:00 суботи, 14 жовтня. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up