Спортивний Хмельницький: двічі по “-2” і перемоги дівчат

Спортивний Хмельницький: двічі по “-2” і перемоги дівчат
Використані медіа СК "Сокіл" та ВК "Новатор".
  • Хмельницькі команди провели чергові матчі.
  • Перемогами потішили лише волейболістки.
  • Футболісти не основним складом програли.
  • Футзалісти дали бій чемпіону.

Футбол. Перші “-2”.

Футбольний рік для “Поділля” офіційно завершився. Заключний матч команда проводила в Білозір’ї проти місцевої “Черкащини-Академії”. На гру хмельничани прибули дещо дивним складом. Не знайшлося в заявці на матч Каверіна, Старущенка, Штаненка і Романюка. Вони, як повідомляють в клубі, травмовані. Не грав також Воловик, який не поїхав через сімейні обставини.

Таким складом надіятися на позитивний результат було важко. І кадровими проблемами суперника господарі скористалися сповна - перемога з рахунком 3:1. Єдиний гол за “Поділля” забив Якубов, який реалізував пенальті вже за рахунку 3:0. Відзначимо також дебют на професійному рівні 16-річного хмельничанина Якобчука.

Наступний свій офіційний матч “Поділля” має провести вдома вже у 2019-ому. 31 березня до Хмельницького завітає “Калуш”.

Відео дня

“Черкащина-Академія” – “Поділля” – 3:1

Голи: Сторчоус, 20, Локтіонов, 54, Тарасенко, 63 – Якубов, 81

“Поділля”: Дворник – Швець, Червінський (Гайдаш, 69), Гресь (Гладкий, 75), Морговський – Ліповуз, Шевченко, Музичук, Панасенков, Бабак – Якубов (Якобчук, 86)

Футзал. Другі “-2”

Чемпіонський іспит хмельницький “Сокіл” не склав. Це можна сказати, якщо дивитися на результат - поразка від херсонського “Продексіму” 0:2. Але по грі хмельничани виглядали досить непогано. Команда мала свої моменти, але не реалізувала їх. В захисті досить довго хмельничанам вдавалося стримувати іменитого суперника. Та все ж діючий чемпіон України забити зміг.

То ж будівництво молодої команди “Сокола” триває. Після того, як клуб покинув Шеремета, середній вік колективу став ще меншим. Тренерський штаб вже неодноразово доводив, що вміє “ліпити” міцну команду саме з молодих гравців. чи вдасться це зробити цього сезону, покаже час. Наступний свій матч “соколята” проведуть у Рівному проти місцевого Кардинала. Він запланований на суботу, 17 листопада. Початок - 13:00.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон) – 0:2 (0:0)

«Сокіл»: Чех – Хамдамов, Подлюк, Щербань, Сорока, Вербовий, Борисевич, Первєєв, Абзалов, Черниш – Шевченко, Ліпчинський

«Продексім»: Бакінський  – Чуднов, Скорий, Ланко, Роніньо, Білоцерківець, Корсун, Шотурма, Бербенцев (к), Зварич, Фетько – Савенко

Голи: Волянюк (27), Шотурма (31)

Попередження: Щербань (29) – Шотурма (34)

Волейбол. На позитиві перед матчами з лідером

Серед волейбольних команд свої матчі проводили лише дівчата з “Новатора”. Вони грали проти одного із аутсайдерів Суперліги чернігівського “Університету-ШВСМ”. Хмельничанки двічі перемогли - 3:0 і 3:1. Цей успіх дозволив “Новатору” закріпитися на другому місці в Суперлізі. Зважаючи на це, матчі наступного туру у Хмельницькому стануть центральними в турі. В гості до наших дівчат завітає лідер українського волейболу “Хімік” з Южного. То ж до цих поєдинків, які заплановані на 30 листопада і 1 грудня у ФОК “Новатор”, хмельничанки підходять на позитиві.

Університет-ШВСМ - Новатор - 0:3 (10:25, 15:25, 23:25)

Університет-ШВСМ - Новатор - 1:3 (24:26, 25:20, 15:25, 19:25)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up