Спортивний Хмельницький: коли перемог більше, ніж поразок (ВІДЕО)

Спортивний Хмельницький: коли перемог більше, ніж поразок (ВІДЕО)
"Сокіл" по грі не заслуговував на поразку.
  • Більшість хмельницьких команд потішили вболівальників позитивними результатами.
  • Не сталося дива лише із СК “Хмельницький” і футзальним “Соколом”.
  • Останні програли із присмаком помилки арбітрів, яка вплинула на результат.

Вихідні у Хмельницькому були насиченими на спортивні події. Свої домашні матчі проводили футбольні “Поділля” та “Хмельницький”, футзальний “Сокіл” і волейбольний “Новатор”.

Футбол

“Поділля” з елементом несподіванки нарешті перервало серію невдач і вперше за сезон святкувало домашню перемогу. Післяматчеві радісні селфі, вигуки “молодці” і задоволені вболівальники. Все це було в грі хмельничан проти житомирського “Полісся”.

Не вдалося здивувати і потішити своїх прихильників результатом молодим футболістам “Хмельницького”. Вони продовжують набиратися досвіду в матчах чемпіонату України серед аматорів. Черговим суперником став досвідчений за складом тернопільський “Агрон”. Гості на полі ДЮСШ №1 здобули впевнену перемогу із рахунком 3:0.Команда продовжує посідати останнє місце в групі 1. Наступний матч проти Карпат" з Галича 14 жовтня.

Відео дня

Для повного комплекту результатів додамо і матч "Агробізнеса" у першій лізі. Команда з Волочиська гостювала в "Миколаєві". Там команда врятувалася від поразки на 90+5 хвилині. Це лише четверта нічия для "Агробізнеса" у сезоні. Поки команда йде без перемог і посідає 14 місце. Наступний матч проти винниківського "Руху", який має на три очка більше. Він запланований на 13 жовтня.

Футзал

“Сокіл” вперше у новому сезоні Екстра-ліги грав у Хмельницькому. Суперником був столичний “ХІТ”. Кияни за своїм кадровим потенціалом є одними з головних фаворитів чемпіонату. Довести свій клас в грі проти молоді “Сокола” їм не вдавалося.

“ХІТ” у підсумку переміг 4:1. Та все могло б бути по-іншому. При рахунку 0:0 в середині першого тайму трапився дуже спірний епізов в штрафному майданчику гостей. Після удару Подлюка уже в незахищені голкіпером ворота м’яч потрапив в руку Борсука, якою той ніби підіграв собі. Гравці “Сокола” відразу почали апелювати до арбітра. Та марно. Він стояв неподалік епізоду і вирішив, що порушення не було та розвів руками. Якби він фіксував фол, то це мало б бути пенальті та вилучення.

У відповідь хмельничани пропустили контратаку, яка призвела до кутового. Розіграш стандарту і “ХІТ” повів 1:0. Деякі “соколята” подумки ніби розбирали епізод у штрафній киян і втратили концентрацію.

Зрівнявши на початку другого тайму рахунок, “Сокіл” мав усі шанси хоча б не програти. Принаймні, по грі вони мало в чому поступалися більш іменитим опонентам. А подекуди і перегравали їх. Гол екс-гравця “Сокола” Педяша переламав хід матчу і дозволив киянам в підсумку перемогти. Наступний матч хмельничани зіграють у Львові проти “Енергії”.

Волейбол

Дуже вдалим ігровий тиждень видався для волейболістів “Новатора”. Причому, для всіх трьох команд. Найбільше здивували жінки. Вони вдома приймали бронзового призера минулого розіграшу Суперліги. Обидва матчі хмельничанки виграли з рахунком 3:0. Це дозволило команді, яка лише дебютувала у найсильнішій лізі, вибратися на поточне третє місце. І це при тому, що вона зіграла із командами, які посіли 2 і 3 місце в минулому сезоні.

Максимальну кількість очок здобув і чоловічий “Новатор”. Він грав на виїзді в Лубнах проти “Фаворита”. Хмельничани перемогли з рахунком 3:1 і 3:0. Завдяки цьому наші волейболісти вийшли а друге поточне місце в турнірній таблиці Суперліги.

Вдало розпочав для себе сезон “Новатор-2-Прикордонник”, який виступає у вищій лізі серед чоловіків. У першому турі комнда грала вдома. Після нервової перемоги з рахунком 3:2 над “Житичами”, хмельничани двічі по 3:0 обіграли “ДСО” та “Інваспорт Метеор”. Після трьох матчів “новаторці” йдуть на поточному четвертому місці.

Використані відео МФК "Миколаїв", СК "Сокіл" і групи «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ФУТБОЛ - HmelBall»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up