Спортивний Хмельницький: програли все і всі (ВІДЕО)

Спортивний Хмельницький: програли все і всі (ВІДЕО)
Фото групи "Хмельницький футбол" у Фейсбук.
  • Усі хмельницькі команди невдало провели вікенд.
  • Кому програвали і як?

Дуже й дуже невдалими для хмельницьких команд були минулі спортивні вихідні. Усі колективи програли свої матчі. Не обійшлося без скандалу. З нього й розпочнемо наш огляд.

Спірне пенальті і поразка “Поділля”

Футбольне “Поділля” поки єдину для себе перемогу цього сезону здобуло проти “Вереса”. Саме клуб з Рівного завітав до Хмельницького на матч 10-ого туру другої ліги України. Гра пройшла практично без моментів біля обох воріт і все йшло до логічних 0:0. В гру вмішався арбітр, який призначив досить спірне пенальті вже в компенсовані до основного часу хвилини. Контакт між нападником гостей і Андрієм Ліповузом у штрафному майданчику був. Але в подібних ситуаціях, які були у цій грі і раніше, свисток арбітра мовчав.

Пенальті чітко реалізував Котляр і приніс перемогу “Вересу”. Голкіпер “Поділля” Старущенко пропустив вперше за дві гри. А вже по завершенню матчу арбітри довго не йшли до роздягалень, боячись отримати “на горіхи” від розгніваних вболівальників. Зі скандалом вони все ж зайшли у підтрибунне приміщення.

Відео дня

“Поділля” – “Верес” – 0:1

Гол: Котляр, 90+2, з пенальті

“Поділля”: Старущенко – Червінський, Швець, Гресь (Худік, 88), Штаненко (Гладкий, 74) – Ліповуз, Муляр, Музичук (Намуйлик, 87), Каверін (Якубов, 88), Морговський – Бабак.

Після матчу Віталій Костишин не стримував емоції і на прес-конференції вживав багато нецензурних висловів. В основному про арбітрів та їх роль в українському футболі.

У підсумку “Поділля” зазнало п’ятої поразки в чемпіонаті. Наступний матч команда проведе на виїзді в Ужгороді проти зіркового за складом “Минаю”. Гра запланована на неділю, 30 вересня.

Дві невдачі “Сокола”

Футзальний “Сокіл” провів перші матчі у новому турнірі для команд Екстра-ліги - Кубку Ліги. У першій грі хмельничани грали проти оновленого рівненського “Кардиналу”. Не могли допомогти своїй команді травмовані Хамдамов і Кручек. Це та вилучення в другому таймі Андрія Подлюка вплинули на підсумковий результат. “Соколята” поступилися 2:4. Відзначимо дебютний гол у офіційних матчах за “Сокіл” 16-річного Владислава Первєєва. Він вийшов дуже й дуже класним.

«Сокіл» – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:2)

Голи: Первєєв (27), Чех (30) – Мануйленко (5, 37), Горпинич (15, 28)

Вилучення: Подлюк (22, друге попередження)

В другому матчі “Сокіл” грав проти одеського “Епіцентра К Авангард”. Окрім згаданих кадрових проблем, не вийшов на майданчик один із лідерів команди Шеремета. У підсумку перемога одеситів з переконливим рахунком 8:1.

Епіцентр К Авангард - Сокіл - 8:1 (4:1)

Голи: Теряєв (6, 24), Остапчук (6), Дрозд (20, 23), Бондаренко (20, 34), Коваленко (38) - Щербань (14)

Наступний матч “Сокіл” знову проведе не виїзді. В неділю, 30 вересня, команда зіграє в Покровському проти місцевого “Титана”.

“Новатор” не використав шанс здобути трофей

Волейбольний “Новатор” зійшовся у матчі за Суперкубок України із львівським “Барком-Кажани”. Хмельничани могли вперше у своїй історії здобути цей почесний трофей серед чоловічих команд. Команда навіть виграла першу партію. Потім програла дві і знову була кращою у четвертій. Усе вирішилося в п’ятій партії, яку вдаліше провели львів’яни і в підсумку здобули Суперкубок України - 3:2 за “кажанами”.

Наступні матчі хмельничани проведуть із тими ж “кажанами” в рамках другого туру чемпіонату вони прийматимуть їх у ФОК “Новатор” на Тернопільській 28 та 29 вересня.

Комплекс “Олімпа”

Хмельницькі регбісти з “Поділля” недаром вважаються однією із кращих команд України. “Срібло” минулого сезону у регбі-15 в Суперлізі команда хоче щонайменше здобути і цього року. Та все ж мріє про титул чемпіона. Для цього їм потрібно нарешті перемагати незмінно кращу команду останніх років харківський “Олімп”. Черговий шанс зробити це вони мали в суботу, 22 вересня. І не використали його, поступившись 0:30 в Харкові.

У “Хмельницького” забрали 3 очки

СК “Хмельницький” поки лише призвичаюється до рівня чемпіонату України з футболу серед аматорів. Команда нарешті перемогла у останньому матчі, обігравши “Кобру” в Острозі. Після того матчу команда з Рівненщини вирішила знятися з чемпіонату. Так, як вона не зіграла навіть половини своїх матчів, то усі її результати було анульовано. Тому в “Хмельницького” в графі здобуті очки знову лише “1”.

Покращити свої результати команда могла в домашній грі проти “Кристалу” з Чорткова. Показавши досить непогану гру, у порівнянні з попередніми матчами, хмельничани все ж програли - 0:1. Єдиний гол гості забили в середині першого тайму і зробив це екс-гравець ФК “Хмельницький” Бегашов. Наступний матч хмельничани зіграють 30 вересня в “Малинську” на Рівненщині.

Також не зміг виграти і волочиський “Агробізнес”, який через пропущений гол на останніх хвилинах програв “Прикарпаттю” 0:1. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up