Спортивний вікенд: як зіграли «Сокіл», «Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр»

Спортивний вікенд: як зіграли «Сокіл», «Поділля», «Агробізнес» та «Епіцентр»
  • Футбольні команди з області готуються до офіційних матчів у першій лізі.
  • А «Сокіл», зіграв свій останній матч в кубку України з футзалу.

Епіцентр з Кам'янця-Подільського зіграв контрольний матч із командою Кудрівка-Нива, яка також виступатиме в чемпіонській групі першої ліги. Гра завершилася внічию - 2:2. Голами у Епіцентра відзначилися Андрій Ляшенко та Станіслав Кристін. Наступний матч кам'янчани зіграють проти київської ЮКСА 27 лютого.

Поділля зіграло проти команди Темп (Відники), яка виступає у Прем'єр-лізі чемпіонату Львівщини. Хмельничани перемогли із рахунком 4:2. Дублем відзначився Ігор Карпенко, який повернувся після важкої травми.Ще по голу забили Іван Оробець та новачок команди Кирило Пасічник. 

Відео дня

Свій наступний матч Поділля також зіграє 27 лютого. Суперником буде першолігова Вікторія із Сум.

Агробізнес здобув перемогу над Хустом. Матч завершився із рахунком 2:0 завдяки голам Романа Кузьмина та Василя Лойка. Останній є новачком клубу. До підписання контракту з Агробізнесом Лойко виступав виключно за аматорські команди. А помітили його завдяки участі гравця в серіалі НеФутболіст, де він виступав на район за команду Січ (Добряни).

Хмельницький Сокіл припинив виступи в кубку України з футзалу. Наша команда розпочала із стадії 1/8 фіналу й тут волею жеребу потрапила на лідера українського футзалу франківський Ураган. У першій грі прикарпатці виграли 6:2. У матчі-відповіді, який відбувся вчора, 25 лютого, франківці знову виявилися сильнішими (4:2). Із загальним рахунком 10:4 далі йде Ураган. А Сокіл далі зосередиться на чемпіонаті України, де команда входить у п'ятірку сильніших.

Читайте також: Helpix та URBAN наблизилися до фіналу чемпіонату міста з футзалу (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up