Відеоогляди матчів Поділля, Сокола, Епіцентру і Агробізнесу

Відеоогляди матчів Поділля, Сокола, Епіцентру і Агробізнесу
Фото ФК Поділля
  • Команди з Хмельниччини на вихідні не програвали.
  • Але перемогу здобули лише футзалісти.
  • Дивіться огляди матчів.

Великий футбол повернувся на Хмельниччину. Три команди з області провели свої перші матчі у 2024 році. Усі зіграли внічию. 

«Поділля», яке виступає у в «Групі вибування» першої ліги,  втратило перемогу в Чернігові, ведучи в рахунку 2:0 після першого тайму. У підсумку 2:2 і поточне четверте місце. 

Боротьба тут буде інтригуюча. Адже із десяти команд три напряму вилітають до другої ліги. Ще дві гратимуть перехідні матчі за право збереження прописки. Хмельничани поки у безпечній зоні. 

Відео дня

«Агробізнес» та «Епіцентр» виступають в Чемпіонській групі першої ліги. Вони борються за право на підвищення в класі. Напряму його здобудуть із великою ймовірністю львівські «Карпати» та «Інгулець» з Петрового. Решта команд боротимуться за 3-4 місця, які гратимуть перехідні матчі з командами УПЛ.

Турнірне становище після першого весняного туру суттєво не змінилося. Адже обидві команди зіграли внічию. «Епіцентр» вдома йшов на перерву, ведучи в рахунку проти «Маріуполя». Але перемогу не втримав. «Агробізнес» та «Вікторія» у Волочиську голів не забивали.

Єдина перемогу в активі команд з області — в активі футзалістів хмельницького «Сокола», який у номінально домашній грі впевнено розібрався із незручним для себе суперником — МСК «Харків» (6:1). Хмельничани посідають поточне пʼяте місце й у раунді плей-офф, скоріш за все, зустрінуться з львівською «Енергією».

Наступні матчі:

26 березня

«ХІТ» — «Сокіл»

29 березня

Лівий берег — Агробізнес

Поділля — Кремінь

30 березня

Полтава — Епіцентр

Читайте також: 

«Сокіл» перервав серію без перемог (ВІДЕО)

Хмельницькі боксери привезли нагороди з Литви

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Піарщики, всеодно 15 місце часом доказано
  • Mik Kykyłyk

    Все війна скінчилася? То головне?

keyboard_arrow_up