Волочиський “Агробізнес” програв львівським “Карпатам” (ВІДЕО)

Волочиський “Агробізнес” програв львівським “Карпатам” (ВІДЕО)
  • Клуб з Хмельниччини провів другий контрольний поєдинок.
  • Команда поступилася представнику Прем’єр-ліги.

Волочиський “Агробізнес” готується до старту другого для себе сезону в першій українській футбольній лізі. Робить команда це під керівництвом нового головного тренера - Остапа Маркевича. Команда вже зіграла два контрольні матчі. Обидва проти представників Прем’єр-ліги.

Раніше “Агробізнес” розписав результативну нічию із “Львовом” - 3:3. Наступний суперник теж був львівський - “Карпати”. Гра пройшла на стадіона “Україна”. Перевагою володіли господарі і втілили це у два забиті м’ячі - 2:0 (голи Карпенко і Мартінс). “Агробізнес” мав шанси відзначитися, та ними не скористався.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Раніше “Агробізнес” офіційно представив трьох новачків в команді. Двоє молодих футболістів прийшли із “Дніпра” (півзахисник Дмитро Вергун і захисник Сергій Палюх), ще один із “Волині” (Півзахисник Сергій Зінкевич). 



Також команда вже дізналася календар матчів на наступний сезон. “Агробізнес” розпочне чемпіонат вдома проти “Кременя” (27 липня). Далі будуть виїзний матч з “Інгульцем” (3 серпня), домашній із “Балканами” (10 серпня) та виїзний із “Металістом 1925” (17 серпня). Із повним календарем можна ознайомитися за посиланням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up