“Як Роккі Бальбоа”: військовий з Шепетівки переміг на турнірі ММА в Ірландії (ВІДЕО)

“Як Роккі Бальбоа”: військовий з Шепетівки переміг на турнірі ММА в Ірландії (ВІДЕО)
  • Дмитро Гриценко — боєць зі змішаних єдиноборств. 

  • Також він наразі служить в Збройних Силах України. 

  • 25-річний спортсмен переміг на відомому спортивному змаганні Bellator — боях без правил ММА.

Український боєць змішаних єдиноборств Дмитро Гриценко переміг італійця Даніеле Скатіцці на турнірі Bellator 291 у ірландському Дубліні. Бій з Даніеле пройшов в андеркарді чемпіонського поєдинку українця Ярослава Амосова з американцем Логаном Сторлі. 

Тут і далі фото XSport

25-річний Дмитро Гриценко родом із Шепетівки. На момент підписання угоди він служив у лавах Збройних Сил України. Він розповів виданню XSport, що до цього бою готувався у підвалі. А на турнір вирушив лише за десять днів до початку.

— Я ж служу в ЗСУ, і мене не відпускали на бій. Я зміг виїхати тільки за 10 днів до нього, хоча знав про поєдинок за декілька місяців. І от відповідно, я не міг виїхати, то і не міг нормально готуватись, адже в складі Збройних сил постійно був на шикуваннях, навчаннях і тому подібному. Я тренувався, як Роккі Бальбоа – в підвалі, бив голими руками по долоням хлопцям, бігав, – розповів спортсмен у коментарі XSport.

Відео дня

 

Дмитро провів трираундовий бій у контратакувальному стилі та здобув перемогу одноголосним рішенням суддів – 30-27, 29-28, 29-28. Гриценко перевершив свого опонента за точністю майже в усіх видах ударів.

 

Додамо, що шепетівчанин дебютував на професійному рівні в ММА у 2016 році, а у грудні 2022 року підписав контракт з промоушном Bellator.

Після перемоги над Даніеле Скатіцці в активі Гриценка вже вісім перемог у восьми боях у змішаних єдиноборствах.

— ЗСУ — непереможні в усьому! Шепетівчанин, боєць змішаних єдиноборств Дмитро Гриценко переміг італійця Даніеле Скатіцці в андеркарді чемпіонського поєдинку свого співвітчизника Ярослава Амосова з американцем Логаном Сторлі на турнірі Bellator 291 у Дубліні (Ірландія). Зі слів Дмитра, готувався до бою у підвалі, а виїхав за кордон перед боєм лише за 10 днів, бо служить у лавах збройних сил. Неймовірний талант та воля до перемоги! Пишаємось земляком! — повідомив мер міста Віталій Бузиль. 

А ось головний бій вечора між Ярославом Амосовим та Логаном Сторлі закінчився також перемогою українського бійця одноголосним рішенням суддів.

Довідка:
Bellator — бої без правил ММА. Белатор входить в ряд найбільших світових федерацій, які організовують бої в змішаних єдиноборствах MMA.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталія Кравчук

    Наталя Сергіївна,ми пишаємося вашим сином нехай повертається живим і здоровим з перемогою додому
  • Тетяна Овсянюк

    З перемогою!
    Так можуть тільки справжні УКРАЇНЦІ.
    Здоров'я та щастя Дмитру.
  • Любовь Суржок

    Бережи Вас Боже! Дякуємо і низький уклін Герою, захиснику України!
  • Анатолий Дячук

    Дмитро. Спасібо за перемогу. 👍

keyboard_arrow_up