“Захотіли побігли, захотіли не побігли”: хмельничани знов програли в футбол

“Захотіли побігли, захотіли не побігли”: хмельничани знов програли в футбол
В.о. головного тренера "Поділля" Віталій Костишин. Фото vsim.ua.
  • “Поділля” поки невдало виступає у 2018 році.
  • Команда зазнала трьох розгромних поразок із загальною різницею 3:13.
  • Останній суперник був дуже принциповий - вінницька “Нива-В”.
  • У нас бажання з’являлося періодично. Захотіли побігли, захотіли не побігли, захотіли зіграли, захотіли не зіграли, сказав після гри тренер “Поділля” Віталій Костишин.

І наставник дуже влучно описав домашньої гру “Поділля” проти вінницької “Ниви-В”. Господарі дійсно перегравали свого принципового суперника і географічного сусіда. І припали ці відрізки на початки кожного з таймів. Практично увесь інший час якісної командної гра і бажання боротися від “подолян” побачити було важко.

Кожен із таймів "Поділля" починало краще від суперника.

Гра до голу

Дебют матчу видався за господарями, які більше контролювали м’яч, хоч і рідко атакували. Переломним став момент на 14-ій хвилині, коли Ян Морговський необережно зіграв у підкаті у власному штрафному майданчику і “привіз” пенальті. Його чітко реалізував Володимир Савошко - 0:1.

Відео дня

Другий гол вінничани забили після стандарту. Валерій Степаненко потягнув рукою за плече опонента на фланзі і заробив штрафний. Після подачі м’яч відскочив до Антона Музиченко і той з п’яте метрів відправив сферу в сітку - 0:2.

У першому таймі найнебезпечнішим у “Поділля” був удар під перекладину метрів з 16-ти у виконанні Яна Морговського, з яким впорався голкіпер.. Інші атаки рідко доходили до ударів.

Капітан "Поділля" Сергій Швець догравав матч із розсіченою бровою.

Завелися, але ненадовго

Після перерви на поле вийшло заведене на бій “Поділля”. І досить швидко це принесло результат. Один із чергових кутових виконав Андрій Муляр і його подачу головою замкнув Кирило Бабак - 1:2.

Інтрига в матчі ожила, але ненадовго. Маховка обрізався на чужій половині поля і вінничани втекли в стрімку контратаку. Вона завершилася сильним ударом Володимира Савошко у “дев’ятку” з меж штрафного - 1:3.

“Поділля” хоч і не зупинилося, та з меншим азартом ішло вперед. Бажання у більшості гравців, як це підкреслив тренер команди, не було. Цим сповна скористався Володимир Кучер, який з лінії штрафного майданчика уже в компенсований час сильно і точно пробив у дальню “шістку” - 1:4.

Замінами від поразки врятуватися не вдалося.

Відео з каналу "Спортцентр"  в youtube.

"Які покращення можуть бути?"

Після матчу клубна прес-служба “Поділля” запитала у тренера команди чи є якісь покращення в грі після поразки від “Агробізнесу”.

  • Покращень нема. Ну як? Ми за три гри пропустили 9+4… 13. Як покращення можуть бути? Я розумів, на що я йду, я розумів, що не все добре, Ну настільки…, Будемо робити якісь кардинальні зміни. Так далі продовжуватися не може. Ми програємо три гри і з таким рахунком, - каже Віталій Костишин.

Наступну гру “Поділля” проведе на виїзді проти стрийської “Скали”. Вивчити суперника команда зможе в понеділок, 16 квітня, коли той приїде у Хмельницький на гру проти волочиського “Агробізнеса”. Той вимушено гратиме в обласному центрі через реконструкцію власного стадіону. Початок матчу - 17:00. Ну а завтра, 15 квітня, на цій же спортивній арені зіграє “Хмельницький”, який тренує Олександр Алієв. Слідкуйте за новинами на vsim.ua.

Андрій Ліповуз не дограв матч через розсічену брову.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анатолій Анатоль

    місто-базар...  кому  потрібен футбол???
  • андрей швец

    Тепер маємо тільки одну надію, це Саша Алієв )))
  • Błażijewskyj Oleh

    Розігнати їх взагалі, це не команда а пародія.
  • Владимир Вячеславов

    а они выигрывали вообще? пусть с детьми играют. мож разок победят..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up