На канікули на Хмельниччині зберуть дітей зі всієї України

На канікули на Хмельниччині зберуть дітей зі всієї України
У Красилові парафія польських капуцинів збирає гроші, аби шістдесят малюків зі всієї України змогли поїхати на канікули.

Про це повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Прага".

- Приїжджають діти з різних місцевостей. Минулого року у нас поряд з групою з Красилова були також діти з Києва, Полонного. Ми навмисно збираємо дітей з різних куточків країни, аби вони навчилися жити разом. Адже Україна є великою та різноманітною. Навіть серед наймолодших вже видно напруження, хто за Росію, хто за Європу, хто говорить українською, хто російською. Ми хочемо показати, що поляки, українці та росіяни можуть жити разом, вчитися та розвиватися, - йдеться у повідоленні.

Програма такого літнього табору – поїздки, екскурсії, конкурси та заняття у групах.

Відео дня
> Красилівські капуцини планують запросити дітей до свого осередку вже у червні.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Известная семейка. Если бы вы еще знали сколько он людям задолжал по зарплате, когда руководил ТВ " Контакт ". Пьющая семейка, с Мариуполя.
  • Anonymous

    От завода "Темп", между с Грузевицы и Осташки, был очень хороший (бывший) лагерь для детей.Сейчас всю территорию, в насколько десятков гектаров, занимает одна бандитская семейка лукьянчиковых. А гладуняк был их другом. Местные жители мечтают о Робин Гуде, который освободит их от этой напасти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up