Секс у кайданках – коли біль може бути приємним

Секс у кайданках – коли біль може бути приємним
Жорсткий секс, або БДСМ – розвага не для слабких духом. Елементи садизму та мазохізму у ліжку допустимі, якщо це задовольняє обох партнерів.

 Перед тим як зайнятися цим, обговоріть всі бажання, очікування і табу зі своїм партнером. Переконайтеся в тому, що ваші сценарії сходяться, і ви обидва граєте в одну і ту ж гру. Не бійтеся висловлюватися - як правило, справжні проблеми виростають не з того, про що ви сказали, а з того, про що промовчали.

Перше і, мабуть, основне правило - в обов'язковому порядку придумайте стоп-слово, що означає однозначну відмову продовжувати. Почувши його, той, хто отримав владу над партнером за його згодою, на час сесії повинен негайно зупинитися. Ні в якому разі не вибирайте такі слова, як «вистачить», «зупинися», «не треба».

Адже такі фразочки можуть ще більше розігріти інтерес партнера до гри. Візьміть якесь більш нейтральне слово, яке абсолютно не пов'язане з процесом. Наприклад, світлофор і його кольори: «зелений» - все йде відмінно, «жовтий» - мені починає ставати неприємно, «червоний» - зупинись негайно.

Відео дня
>В арсеналі у кожного любителя БДСМ повинні бути боєприпаси. Якщо ви початківець в цій нелегкій справі, то вам знадобиться зовсім небагато. Купіть в секс-шопі наручники, але не здумайте брати справжні «браслети», від них залишаються величезні сліди на тілі. Шовкову хустинку для того, щоб зав'язувати своєму партнеру очі.

- Пригадую, колись у мене в універі дівчина була, Ліза звали, так вона мені і показала що таке БДСМ. Спочатку я сміявся, а потім мені навіть сподобалося, - розповідає арт-директор Павло. - Зараз я закінчив університет і одружився. Моя дружина спочатку боялася всіх цих речей. Але мені вдалося знайти до неї підхід. Повільно і впевнено, поступово привчав. Спочатку наручники почав використовувати, потім пов'язки на очі і свічки воскові. А зараз у нашій колекції пристойний арсенал еротичних іграшок.

Коментар експерта
- Ми повинні пам'ятати, що сексуальне життя людини - це дуже тонка річ. У кожного свій поріг збудження. Початок садомазо йде з дитинства. Якщо батьки в процесі виховання використовують фізичну силу, то рано чи пізно настає той поріг, коли насильство починає приносити людині задоволення. Людина дорослішає, їй набридає звичайний секс. Нічого ганебного в БДСМ немає, це абсолютно нормальна практика. Наш народ використовує більш підручні засоби. Це тільки в кіно показують гарну картинку з використанням різних апаратів для тортур тощо, - каже лікар сексопатолог В'ячеслав Чумаченко. - Небезпека такого виду сексу може приносити лише в тому випадку, якщо це переходить межі дозволеного і приносить загрозу фізичному здоров'ю.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    HQOGOl ufwjvmovlust
  • Anonymous

    Never would have thunk I would find this so indisepsnblae.
  • Anonymous

    Є підозра що скоро буде стаття про гей парад!
  • Anonymous

    Газета - діловий тижневик. Вибачте, але це - вже просто ОПА.

    Anonymous reply Anonymous

    таки да, ОПА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up