Силіконові сідниці та віброяйця. Підбірка подарунків 18+ з хмельницького секс-шопу

Силіконові сідниці та віброяйця. Підбірка подарунків 18+ з хмельницького секс-шопу
  • Напередодні Дня закоханих у секс-шопі починають “затарюватися” особливими подарунками. 
  • Обирають еротичні костюми, стимулятори та інші секс-іграшки.
  • Зібрали для вас підбірку товарів 18+ з полиць “еротичного” магазину.

Яких тільки сюрпризів не готують закохані одне одному напередодні Дня Святого Валентина. Романтична вечеря в ресторані, ювелірні прикраси чи незабутній вікенд для двох. Ну а дехто обирає подарунок з “перчинкою”. Зазвичай від таких метелики пурхають не лише в животі, а й в інших місцях.

Ми навідалися до одного з секс-шопів Хмельницького. За допомогою порад консультанта обрали варіанти для подарунків з розряду “18+”. Серед них ті, що підійдуть і для неї, і для нього. А також сексуальні іграшки, які подарують нові відчуття одночасно обидвом партнерам. 

За секс-іграшками приходять і молоді, і пенсіонери

Магазинів, де пропонують еротичні товари, сьогодні є чимало. Придбати іграшку, костюм чи інше приладдя для сексу можна і онлайн. Звісно, такий формат підійде тим, хто соромиться переступити поріг секс-шопу. Втім у такій купівлі є свої нюанси - товар не можна роздивитися, помацати чи хоча б потримати у руках. А що й мовити про консультанта, який допоможе не лише підібрати “додаток” до сексу, а й підкаже, що краще підійде саме вам.

Відео дня

Щоб підібрати вдалий і якісний товар для себе й партнера, ми скористалися послугами секс-шопу в Хмельницькому. Затемненні вікна, позначка 18+ і яскрава полуничка на вітрині - ось як виглядає один з таких магазинів у місті. Ледь не на порозі зустрічає привітна й усміхнена консультантка Олена. 

Нет описания.

З візитами напередодні свята до магазину навідуються все частіше. Приходять, каже продавець, і чоловіки, і жінки. Закохані пари - теж не рідкість. До речі, саме разом зі своїм обранцем Олена й радить відвідувати секс-шоп. 

У звичайні дні, розповідає продавець-консультант, покупців у секс-шопі теж чимало. Серед клієнтів - не лише молодь, яка купує гумову ляльку для приколу. Навідуються за еротичними товарами навіть пенсіонери. Деякі з них наперед знають, що будуть купувати. А деякі потребують консультації.

Після невеликої бесіди, ми попросили Олену підібрати варіанти пікантних подарунків. Жінка почала з тих, що найбільше мають попит серед хмельничан. Гортайте далі й читайте детальніше. Серед запропонованих товарів, можливо, знайдеться щось для вас чи вашого партнера.

Кліторальний стимулятор для жінок

Ця іграшка стане ідеальним подарунком для неї. Кліторальний стимулятор або простими словами вібратор - пристрій, що допоможе відшукати нові ерогенні зони й подарує масу нових відчуттів. Стимулятор має різні рівні швидкості. “Вібрація відбувається по зростальній”, - пояснює консультант Олена. Обрати рівень ласки можна будь-який: від ніжного до надзвичайно збуджувального.

Нет описания.

У секс-шопі можна знайти прилад різної форми. Скажімо той, що має вигляд літери “U” одночасно стимулює дві зони - клітор і “точку G”. 

Вакуумний кліторальний стимулятор - ще одна річ, яка здатна піднести жінку до небес. Цей прилад поєднує в собі хвильову і вібраційну стимуляцію, що можуть працювати як одночасно, так і окремо. Інша особливість такого пристрою - водонепроникність, що дозволяє ним користуватися, приймаючи ванну чи душ. 

Ще одна подібна іграшка під назвою “віброяйце” здатна подарувати жінці насолоду. Виріб створений із приємного на дотик матеріалу - силікону. У поєднанні з вібрацією, віброяйце дарує незабутні відчуття.

Іграшка “партнер”

Саме ця іграшка стане ідеальним подарунком для нього і для неї. Використовуючи її під час сексу, задоволення гарантовано отримують обидва партнери. Детальніше про іграшку дивіться у відео. 

Мастурбатор для чоловіків

Олена каже, що дані іграшки користуються популярністю серед чоловіків. Отож, мастурбатор стане особливим подарунком для нього. У секс-шопі є чималий вибір цього товару. Від силіконових сідниць, із вагінальним та анальним отвором, до ручного вакуумного мастурбатора. 

Мастурбатор у вигляді жіночих сідниць - саме це радить придбати Олена. Виготовлений він із медичного силікону, що дуже схоже до натуральної шкіри людини. 

Серед інших видів мастурбаторів - гумові ляльки. У секс-шопі можна вибрати будь-яку: темношкіру, білявку або навіть дівчину в потрібній вам сексуальній позі. Секс-лялька може стати в нагоді не лише чоловіку, а й обидвом партнерам. Наприклад, якщо парі закортіло спробувати секс втрьох.

Анальні пробки 

Ще один подарунок на День закоханих для обох партнерів. Ця секс-іграшка здатна подарувати не лише додаткову насолоду, а й додати в інтим елементи гри. Адже різноманіття анальних пробок вражає. Деякі з таких виробів мають вигляд лисичого хвоста. 

Нет описания.

Подовжені насадки для чоловіків

Нет описания.

Чого тільки немає для чоловіків у секс-шопі. І насадка-подовжувач теж. Олена розповідає, що вони виготовлені з медичного силікону. При статевому акті подовжувач треба надягати на член, як презерватив. Це подарує додаткові відчуття жінці. Адже на виробі є пухирці, що сприяють оргазму. А якщо обрати подовжувач із вібрацією - вона точно відлетить у космос. 

Парфуми з феромонами

Знайдуться в секс-шопі подарунки і для романтиків. Йдеться про парфуми з феромонами, які є як для жінок, так і чоловіків. Їхня особливість полягає у запаху, що відкривається, за словами консультанта, поступово. 

Нет описания.

Парфуми з феромонами є дуже стійкими. Олена каже, що запах тримається упродовж 24 годин. До речі, цей товар є дуже популярним серед хмельничан. Як розповідає продавець, полиці з парфумами дуже швидко спустошуються. 

Гель для орального сексу

Спеціальний засіб для орального сексу зможе подарувати чоловікові справжній “вау ефект”. А от використовувати його має жінка. Перш ніж зробити коханому приємно, треба нанести гель на язик. Ефект, створений цим засобом, допомагає уникнути блювотного рефлексу. 

Нет описания.

Іграшки “БДСМ”

Не обходяться містяни і без цих аксесуарів. До таких іграшок відносяться наручники, маски, батоги та інші подібні речі. Все це передбачено для рольових ігор під час сексу.  У секс-шопі спеціально під іграшки “БДСМ” виділена ціла стіна. 

Нет описания.

Металеві наручники, шкіряний батіг чи ошийник з шипами - обрати можна на будь-який смак. Олена розповідає, що такі аксесуари підійдуть для любителів гострих відчуттів. 

Костюми: від поліціянтки до стюардеси

Ще одна річ, яка стане приємним подарунком і для нього, і для неї - костюм. Саме він стане основним атрибутом рольової гри, під час якої можна отримати насолоду. Під них виділена окрема кімната у секс-шопі. Можна знайти набори спідньої білизни із “родзинкою”. Або ж великий вибір костюмів. За допомогою них на себе можна приміряти будь-якого персонажа або ж вдатися до людей різноманітних професій. 

Нет описания.

Костюм прибиральниці, поліціянтки, американської учениці чи стюардеси - обрати можна будь-який. Ну а далі - все залежить від фантазії. Олена розповідає, що рольові ігри за допомогою таких образів додають у стосунки особливої пікантності. Особливо, якщо пара давно разом і хоче додати жару в вогнище свого кохання. 

Ну а як ще можна урізноманітнити сексуальне життя не лише в День закоханих - читайте в нашому матеріалі: “Відчуття просто вау”: урізноманітнюємо інтимні стосунки за порадами хмельницького сексолога.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Хуан Матус

    Параши, вибраторы и точки "G". Теперь понятно, за кого принимает читателей редакция.
  • Ivan Petrov

    ВСІМ, відкривайте свій інтернет магазин за цим профілем. Можливо, таким чином ви заробите більше, ніж за підпискою...
  • Yuri Mudryk

    На головній сторінці основного новинного порталу Хмельницького. Вам репорт кинути.. чи обмеження 18+  встановлено до того, як користувач потрапляє на ..ваш сайт? Ніби у дитячому садочку.. у вас юриста немає чи клепки у контент-менеджера?
  • Читач00

    каждый развлекается как может...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up