COVID-19 виявили в працівника хмельницького телеканалу

COVID-19 виявили в працівника хмельницького телеканалу
Фото ілюстративне
  • Позитивний результат тесту отримав один із працівників телеканалу Суспільне UA: Поділля.

Філія телеканалу Суспільне UA: Поділля від сьогодні, 13 серпня, перейшла на дистанційний режим роботи. Команда тимчасово призупинила вихід інформаційних випусків новин. Причина - підтвердження COVID-19 в одного з їхніх працівників. Про це телевізійники повідомили на своєму сайті. 

Продюсерка телеканалу каже, що вони намагатимуться як найшвидше відновити режим роботи. Мовляв, задля убезпечення своїх працівників від захворювання, вимушені тимчасово не контактувати одне з одним.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Михайло Заклецький

    Ще один доказ , що на вірус хворі чи хворіли вже всі і карантин нема єсенсу.
  • Мария Голдзицкая

    А продавець хоч один захворів,який спілкується масово з сотнями людей? Перестаньте дурнями нас робити ! Пожиттєво лікарні заповнені завжди хворими,і от добавився ще один діагноз.
  • Верунчик

    Наслідки короновірусу - згущує кров, бо вбиває еретроцити. Кисень подають а еротроцитів немає щоб його тот кисень розвести по органах.Тому гіпоксія усіх органів настає крім пневмонії, двухстороньої. І кров згустками.Потім тот тромб відривається і як в тої малої, що безсимптомно переболіла видно. Болячка дуже страшна.
  • Верунчик

    Шо ви радуєтесь що безсимптомно??? Не радійте. Он Лукашренко заболів, а зараз інсульт.
    Саме страшне що діти безсимптомно. А потім інсульт чи інфаркт.  Чи в кому падають. Короновірус дуже портить судини  , згущує кров.
    Їх  виписують з тих больниц, в них 1 Нед все ніби добре, а потім хоба, і інсульт або інфаркт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up