Хмельничан навчатимуть скандинавській ходьбі та перевірятимуть стан здоров’я

Хмельничан навчатимуть скандинавській ходьбі та перевірятимуть стан здоров’я
Фото ілюстративне

Спортивний захід відбудеться цієї суботи. А перевірити стан здоров’я за 6 показниками та вакцинуватися від коронавірусу можна буде абсолютно безкоштовно. 

У суботу, 25 березня, в обласному центрі відбудеться спортивний оздоровчий захід. Мешканців міста, гостей та переселенців запрошують долучитись до «Здорової прогулянки». Вона відбудеться у парку імені Чекмана. Під час заходу всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити свій стан здоров’я.

А ще на площі перед літньою сценою діятиме медична зона, де учасники зможуть:

  • Відео дня
    /li>

Заняття зі скандинавської ходьби будуть проходити з інструктором. Вони відбуватимуться із 13:00 до 17:00, кожні 30 хвилин у парку імені Чекмана за спеціальним маршрутом. Для того, аби потрапити в групу на визначений час, необхідно зареєструватися за посиланням.

Зареєстровані учасники отримають палки для скандинавської ходьби та навушники, аби протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок по завершенню прогулянки.

На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. 

— Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями, — повідомляють в обласній військовій адміністрації

Захід ініціюється Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up