Хмельницький у «червоній» зоні: які будуть зміни

Хмельницький у «червоній» зоні: які будуть зміни
Ілюстративне фото
  • Місто перейде у жорсткішу зону в понеділок, 19 жовтня.

У понеділок, 19 жовтня, набуде чинності оновлений поділ на карантинні зони. Згідно з ним, Хмельницький буде у «червоній» зоні. Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет та міський голова Олександр Симчишин розповіли про зміни, які чекають на місто та область у понеділок. За словами Габінета, відбудеться зміна режиму роботи закладів громадського харчування — вони повинні працювати до 20:00. Це стосується всіх територій області, які включені до «червоної» зони.

Жодних обмежень поки не запроваджуватимуть щодо роботи громадського транспорту та дитячих садочків. Ніяких змін не буде також у сфері торгівлі та розваг, за виключенням зміни графіку роботи, про який йшлося вище. Міський голова Олександр Симчишин під час брифінгу зазначив, що від 19 жовтня хмельницькі школярі підуть на канікули. Він також сказав, що всі нові обмеження діятимуть тиждень. Якщо ситуація погіршиться, можуть запровадити жорсткіші обмеження.

Нагадаємо, що «червоної» зони на Хмельниччині від понеділка належатимуть:

Відео дня
  • місто Хмельницький
  • місто Нетішин
  • місто Славута
  • Волочиський район
  • Городоцький район
  • Дунаєвецький район
  • Красилівський район
  • Старосинявський район
  • Теофіпольський район

Решта території Хмельницької області належатиме до «помаранчевої» зони.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (137)
  • Алла

    тут пишуть люди які з березня не виходили з квартири? таке враження що криша поїхала
  • Любов Сердунич

    Влада повинна не тільки звітувати щодо кількости хворих і померлих, а ВЖЕ ГОТУВАТИ НОВІ ПРИМІЩЕННЯ для нових хворих, позаяк ми ВПЕВНЕНО ЙДЕМО ДО ПІКУ захворюваности! А до більшого сплеску COVID-19 МИ НЕ ГОТОВІ!..
  • Федоренко Владимир

    А мы говорим,что мер наш самый лучший?! Тоже самое и губернатор, ЗРАДНИКИ!!! свого народу... Грех желать плохого, но я согрешу, желаю чтоб вас коснулся COVID-19, по серьёзному!
  • Евгения Калика

    Вибори на носі, деж вони все закриють,. Це називається карантин,який це карантин???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up