Інформація про підтверджений випадок коронавірусу в Хмельницькому: що відомо

Інформація про підтверджений випадок коронавірусу в Хмельницькому: що відомо
  • В мережі поширюють інформацію про перший підтверджений випадок COVID-19.
  • Експрес-тест в мешканця області провели у Хмельницькій інфекційній лікарні.
  • Результат позитивний. Але в медиків є сумніви.

У мережі Facebook поширюється інформація, що у Хмельницькому є перший підтверджений випадок коронавірусу. Пишуть, що його виявили в одного із мешканців області, які перебувають в інфекційній лікарні.

Що кажуть в лікарні

Інформацію про нібито підтверджений випадок прокоментувала головний лікар Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна.

- Наразі у нас є 6 підозр на COVID-19. Одна з них дала сумнівно позитивний результат експрес-тесту. Людина закордоном не була, під анамнез не підпадала, хворіла пневмонією у неважкій формі. Оскільки наразі ми тестуємо всіх хворих із пневмоніями, то провели тест і цьому пацієнту. Біоматеріал надіслали на аналіз PLR, чекаємо остаточний результати з години на годину, - повідомила Оксана Піддубна.

Відео дня

Тобто, експрес-тест дійсно показав позитивний результат. Та у медиків є сумніви. Окрім тих факторів, про які сказала Оксана Піддубна, додамо, що експрес-тест є менш точними і можуть давати хибний результат. Найкращим методом перевірки є тест PLR. Лише після його проведення можна буде ствердно сказати, що у Хмельницькому дійсно підтвердився випадок коронавірусу.

Читайте також: 
Кому роблять тести на коронавірус у Хмельницькому і чи треба за це платити

COVID-19 підозрюють у шести мешканців Хмельниччини (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Марина Барткова

    Фігня це повна
  • Els McKoval

    А я сумніваюсь і в тестах і в лікарях за кабанчика....халепа(((
  • Тетяеа

    Тестувати тільки з пневмоніями замало. Так ми наробимо епідемії, з якої виплутатися буде дуже важко.
  • Світлана Муляр

    А як щодо чоловіка з Теофіпольського району, коли про нього буде щось відомо? Хворий він на COVid-19 чи ні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up