Кому довіряють хмельничани: рейтинг сімейних лікарів за деклараціями

Кому довіряють хмельничани: рейтинг сімейних лікарів за деклараціями
  • Підписна кампанія між пацієнтами і лікарями розпочалася ще два роки тому.
  • За цей час хмельничани уклали 196 707 декларацій із медиками.
  • Журналісти vsim.ua дізналися, хто із лікарів є найпопулярнішими серед містян.

Укладати декларації із сімейними лікарями українці розпочали ще два роки тому. Тоді підписну кампанію між медиками і пацієнтами запровадили в рамках медичної реформи. Згідно з нею, громадяни можуть обрати лікаря незалежно від місця прописки й заключити з ним декларацію. 

Так, із 2018 року хмельничан приймають сімейні лікарі, терапевти та педіатри у відкритих по всьому місту амбулаторіях. У кожного фахівця є ліміт: для терапевта - це 2 000 пацієнтів, для сімейного лікаря - 1 800, для педіатра - 900. 

Минулого року журналісти vsim.ua поцікавилися у містян, чи до вподоби їм підписна кампанія. Задоволені виявилися не всі. Мовляв, в амбулаторіях часто утворюються черги. Попри це, кількість укладених декларацій з того часу лише зросла. 

Відео дня

Найбільше декларацій заключили жінки віком 40-64 роки

За даними сайту Medics, у Хмельницькому функціонує 24 амбулаторії сімейної медицини. Всі вони підпорядковуються КП Хмельницькому міському центру первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2. Загалом там працює 137 сімейних лікарів. Про це розповіли в управлінні охорони здоров’я ХМР. 

Так, із сімейними лікарями хмельничани уклали 196 707 декларацій. Серед них найбільшу кількість становлять жінки, віком 40-64 роки. Такі дані подають на сайті Національної служби здоров’я України станом на сьогодні, 26 серпня. 

Також НСЗУ надає інформацію щодо укладених декларацій із кожним лікарем окремо. Таким чином журналісти vsim.ua обрали 10 найпопулярніших медиків за підписною кампанією із пацієнтами. 

До слова, усі вони мають пацієнтів понад норму, тобто більше, як 1 800 осіб. Гортайте далі і переглядайте рейтинг сімейних лікарів.

Лариса Мігаль - 1 987 декларацій

Мігаль Лариса Альбінівна

Очолює рейтинг Лариса Мігаль. Медик є сімейним лікарем в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №11, що на вулиці Філатова, 4.

Олександр Ткачук - 1 976 декларацій

Ткачук Олександр Григорович

Друге місце займає Олександр Ткачук. Він працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №11, що на вулиці Філатова, 4. 

Галина Когут - 1 967 декларацій

Когут Галина Василівна

На третьому місці лікар Галина Когут. Медик працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на Подільській, 54.

Наталія Машевська - 1 946 декларацій

Наступна за кількістю декларацій сімейний лікар Наталія Машевська. Медик приймає пацієнтів в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1, що на Подільській, 54.

Валентина Дориба - 1 944 декларацій

Дориба Валентина Олексіївна

Валентина Дориба займає 5 сходинку в рейтингу. Медик працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1, що на Подільській, 54.

Аліна Костенко - 1 944 декларацій

Костенко Аліна Олексіївна

Найбільше довіряють хмельничани і сімейному лікарю Аліні Костенко. Вона працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на Повстанській, 36.

Ірина Райчук - 1 936 декларацій

Райчук Ірина Ігорівна

Понад норму пацієнтів зібрала лікар Ірина Райчук. Місце її роботи - амбулаторія загальної практики сімейної медицини №12, що на Подільській 117/1.

Марія Стефанів - 1 929 декларацій

Стефанів Марія Василівна

Марія Стефанів працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на Подільській, 54.

Валентина Карпенко - 1 925 декларацій

Карпенко Валентина Петрівна

Чимало пацієнтів має і Валентина Карпенко. Медик працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №5, що на вулиці Ранковій, 1.

Мальвіна Овчарук - 1 921

Овчарук Мальвіна Володимирівна

Користується популярністю серед пацієнтів Мальвіна Овчарук. Лікар працює в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на Повстанській, 36.

Друзі, а ви вже обрали сімейного лікаря?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Возборська Зінаїда

    Хочу подякувати компетентному лікарю і чуйній людині Дуда Людмилі Володимирівній за професійне лікування та гарне  відношення до пацієнтів. Низький вам уклін за вашу працю.
  • Людмила Чернышова

    Когут Галина Василівна,це наша лікар--щира, людяна, професіональна!!! Ми Вас поважаємо, і дай Вам ,Бог, міцного здоров'я і щастя!!!
  • Oleg Kushniruk

    Руслана Якимчук Білогір'я
  • Алла Залізецька

    Теж за Галко Тетяну Леонідівну. Дуже уважний лікар.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up