Коронавірус на Хмельниччині: кількість хворих зросла

Коронавірус на Хмельниччині: кількість хворих зросла
  • Підтвердили ще три випадки захворювання.
  • Останні дані оприлюднили о 21:30 вівторка, 31 березня.

У Хмельницькій області кількість хворих на COVID-19 подвоїлася. Якщо зранку оперативний штаб при ОДА повідомляв про три випадки, то о 21:30 надійшла нова інформація. Лабораторно підтверджених випадків вже шість.

П'ятеро із них перебувають у Хмельницькій міській лікарні. Про це інформують в оперативному штабі при міськраді. Додають, що троє із хворих на коронавірус - мешканці обласного центру. Ще одна - жителька Волочиського району. Також в інфекційній лікарні перебуває мешканець одного з районів області, який працює у Хмельницькому.

Ще один хворий перебуває в одному із районів області. В якому саме, поки не уточняють.

Відео дня

Додамо, що ще о 21:00 в ОДА повідомляли про 6 наявних підозр на коронавірус. Наразі таких вже немає. Тобто 3 тести були позитивні, і стільки ж негативних. Нових підозр немає.

"Проведено аналізи ще 6 медпрацівників інфекційної лікарні. Всі аналізи негативні", - про це повідомляють в оперативному штабі при Хмельницькій міськраді.

Нагадаємо, раніше виявили COVID-19 у 29-річної хмельничанки, яка 16 березня повернулася з подорожі в Австрію та Угорщину. Другим хворим виявився народний депутат України від партії "Слуга народу" 40-річний Володимир Ватрас. Третій випадок захворювання - у 63-річної жінки із Волочиського району, яка нещодавно повернулася з Італії.

Коронавірус в Україні

645 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19 в Україні - такі дані надає МОЗ із посиланням на Центр громадського здоров'я станом на 22:00. Також повідомляється, що зафіксовано 17 летальних випадків від COVID-19. Загалом 10 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Тая Тая

    Гуляйте їдьте на шашлики ьезсмертні
  • Alex

  • Юрій Гудок

    Народний депутат Володимир  Ватрас(що зараз хворий)  ще за декілька днів до виявлення в нього Короновірусу з первичними симптомами (надіючись що просто простуда) в хмельницькому  скуплявся в магазині та торговому центрі та заходив не одноразово в держ органи  і все без маски  так що все тільки починається......
  • Саня

    Шо ви переживаєте,всерівно буде так як хоче Біл Гейтс
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up