Лікарка з Хмельниччини стала першою в Україні, хто отримав дві дози вакцини від COVID

Лікарка з Хмельниччини стала першою в Україні, хто отримав дві дози вакцини від COVID
  • Першу дозу вакцини жінка отримала у Мальдівській республіці, де працювала на той час. 
  • Після повернення додому вона отримала другу дозу препарату.

16 березня одна особа в Україні отримала другу дозу вакцини CoviShield для повноцінного щеплення проти COVID-19. Про це повідомили на сторінці Коронавірус_інфо в Telegram 

Як виявилося, мова йде про лікарку з Хмельниччини Аллу Савичеву. Вона працює педіатром у Війтовецькому центрі первинної медико-санітарної допомоги.

  • "Першою дозою вакцини проти COVID-19 її щепили 5 лютого цього року. На той час лікарка працювала за контрактом у Мальдівській республіці. Тоді Аллу Андріївну щепили вакциною AstraZeneca (Covishield). 16 березня вже на Хмельниччині вона отримала другу дозу зазначеного препарату", - повідомили у Хмельницькій обласній держадміністрації.

Водночас в ОДА уточнили, що область раніше одержала 18 300 доз вакцини AstraZeneca (CoviShield), що будуть використані для вакцинації 9 150 осіб.  

Відео дня

Читайте також: COVID на Хмельниччині: понад сім сотень нових випадків та ще 7 смертей за добу
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Tamara Stoudent

    Цікаво, для кого вона працювала на мальдівах? Для вас ?

    Иванна Боднарчук reply Tamara Stoudent

    Tamara Stoudent вона що раб працювати для нас чи для вас?
    Ви для кого працюєте?

    Andriy Andriyishyn reply Tamara Stoudent

    Пандемія. Ні не чули.

    Валентина Фроленкова reply Tamara Stoudent

    Tamara Stoudent а чого вона має працювати  для когось?Всі працюють для своєї  сім'ї
  • Olha Khmelovska

    Астра Зенека це вакцина. Ковішілд це дженерік. Вакцина має реєстрацію. Дженерік - то лише  непатентований препарат.
    Не вводьте народ в оману.

    Elena Minyaylo reply Olha Khmelovska

    Olha Khmelovska і від нього, цього маленького укольчика  ризик захворіти на ага більший, ніхто не знає як довго антитіла будуть вироблятися в тілі. Може все життя і це жах. Назвали вакциною а це страшне... і Астра Ценека це не вакцина. В Австрії в одному домі пристарілих після астри 46 стареньких померло. Знайома там робить. Двох з позитивним тестом ізолювали в кімнатах, вони з вікна вистрибнули. Забилися. В Гамбурзі кожен четвертий в домах пристарілих.
    Назвали вакциною, а ні одне не вакцина. Ніхто ж не погодитися на експеременти о укол.

    Jane Shaw reply Olha Khmelovska

    Olha Khmelovska астра зенека це назва компанii яка проiзводить цю вакцину а сназва самоi вакцини ковiшiдл.

    Василько reply Jane Shaw

    Тупака ознайомся спочатку з публікаціями в тому ж інтеренеті: 22 лютого 2021 року в Україні для екстреного застосування схвалена вакцина, розроблена компанією AstraZeneca, що виробляється Інститутом сироватки крові Індії під місцевою назвою Ковішілд.
    Це виробляється по ліцензії AstraZeneca, в світі електроніки сказали би що це репліка оригіналу, тобто імітація самого оригіналу. А судячи по Європі і оригінал не дуже!
  • Читач79

    Тепер вона зможе оплачувати все у магазині рукою з чіпом.
  • Михаил Полевой

    І навєрно останньою...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up