Нові карантинні обмеження в Україні: детальний перелік

Нові карантинні обмеження в Україні: детальний перелік
Ілюстративне фото
  • Адаптивний карантин, який діяв раніше, скасовується.

  • По всій країні діятимуть обмеження «помаранчевої» зони незалежно від захворюваності.

  • На вихідних діятиме посилений карантин.

В Україні починають діяти посилені карантинні заходи через значне поширення COVID-19. Таке рішення прийняли сьогодні, 11 листопада, на засіданні уряду. Зокрема, впроваджується карантин вихідного дня, який передбачає посилені обмеження у неробочі дні. Розповідаємо про все докладніше.

Запроваджений в Україні адаптивний карантин скасовується, натомість для всієї території країни постійно діятимуть обмеження, які раніше були передбачені тільки для «помаранчевої» зони. Перелік обмежень у сфері масових та розважальних заходів:

  • Відео дня
    /li>

Обмеження у сфері транспорту:

Обмеження у сфері послуг:

Обмеження у сфері освіти:

Обмеження у сфері охорони здоров’я:

Також вперше в Україні запроваджується карантин вихідного дня. Його обмеження діятимуть цілодобово у суботу та неділю протягом найближчих трьох тижнів. Окрім того, що перелічено вище, будуть такі обмеження:

При цьому у вихідні дозволяється робота фінансових установ, поштових служб, медичних та ветеринарних закладів, АЗС без зон харчування та СТО. Всім закладам рекомендується запровадити час пріоритетного обслуговування для літніх людей та людей з інвалідністю від 10:00 до 12:00 у будні та вихідні дні.

Нагадаємо, що в уряді підготували пакет заходів на допомогу підприємцям, які матимуть збитки через карантин вихідного дня. Про це дізнавайтеся з нашого попереднього матеріалу.

Читайте також: «Дайте можливість працювати»: хмельницькі ресторатори мітингували проти карантину вихідного дня (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Богдан Хмель

    Без роботи баристи і бровісти )))))
  • Юрій Гудок

    Все правильно
  • Павел Паштетов

    А Базари?
  • Lilia Puris

    А що податки не платити????и аренди примищень видминяють?????

    Lilia Puris reply Lilia Puris

    Вже весною Дуже допомогли....що знову??????

    Helen Nadolna reply Lilia Puris

    Lilia Puris Нагадаємо, що в уряді підготували пакет заходів на допомогу підприємцям, які матимуть збитки через карантин вихідного дня. Про це дізнавайтеся з нашого попереднього матеріалу.
    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Zdorovya/novi-karantinni-obmezhennya-v-ukrayini-detalniy-perelik-11163574.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up