Новини компанії: В Раковому відкрито кабінет апаратного лікування органів зору

Новини компанії: В Раковому відкрито кабінет апаратного лікування органів зору

В Оптиці Прозорість, що по вул. Майборського, 14, розпочав роботу кабінет апаратного лікування. Апаратне лікування сьогодні активно розвивається. Оскільки ці методи добре себе зарекомендували для лікування і профілактики самих різних проблем, пов’язаних з органом зору.

Апаратне лікування використовують для післяопераційної реабілітації пацієнтів, для лікування очних захворювань. Найбільш ефективно апаратні методи виявили себе при лікуванні дитячих аномалій рефракцій і порушень роботи м’язів зорового аналізатора.

        Курс лікування складається індивідуально з врахуванням особливостей кожного захворювання. Він розрахований на 10 днів. Кожний день дитина проходить 4-6 апаратів, що займає від 30 хв. до 1.30. В залежності від рекомендацій в курс лікування можуть входити:

Фосфен – для електростимуляції при атрофіях зорового нерва різної етіології, при дистрофіях  центрального і периферичного відділу сітківки.

Заняття по Коваленко – для лікування розладів акомодації.

Амбліопанорама – для підвищення гостроти зору амбліопічного  («Ледачого») ока.

Макулостимулятор – для зняття спазмів акомодації, для профілактики зорового перенавантаження, для підвищення гостроти зору.

Ручейок – для лікування і стабілізації міопічного процесу, для стимуляції органа зору при амбліопії різного ґенезу, далекозорості, астигматизмі, пресбіопії.  Апарат ефективно використовується для зняття спазмів акомодації, профілактики «короткозорості» у дітей при підвищенні зорових навантажень, для зниження втоми при роботі за комп’ютером.

Райдуга – використовується для хромотерапії (світлолікування) офтальмологічних захворювань. Зелений колір – зрівнює процеси збудження і гальмування в центральній нервовій системі,  має  м’яку  заспокійливу дію на емоційний стан людини. В результаті нормалізації судинного тонусу  і нормалізуванні кровонаповнення судин понижується підвищений рівень артеріального і внутрішньо очного тиску. Червоний колір найбільш ефективно відновлює мікроциркуляцію, підвищує чутливість рецепторів сітківки і гостроту зору. Жовтий колір зрівноважує процеси гальмування і збудивості в корі головного мозку і володіє антидепресивною дією.

Програмово -  апаратний комплекс «Бослаб» - відновлення контролю з боку нервової системи за процесами, що протікають в зоровому аналізаторі. Корекція діяльності механізмів мозку, відповідаючих за регуляцію функцій зору. Використовують  для лікування всіх станів, що приводять до гостроти зору: аметропії (далекозорості, міопії, астигматизм) лікування амбліопії.

          Також використовуються різноманітні комп’ютерні програми (хрестик, павучок, квіточка, клінок, …. ).  В апаратного лікування багато плюсів серед яких  головне те, що воно абсолютно безпечне і можна використовувати в любому віці.

Лікар-офтальмолог Равчук І.М.

Салон оптики "Прозорість"

вул. Майборського, 14

тел. 068-150-16-85

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up