Ще дві області вийшли з «червоної» зони. На Хмельниччині - без змін

Ще дві області вийшли з «червоної» зони. На Хмельниччині - без змін
Фото - "Еспрес"
  • Ще з 1 травня дві області України вийдуть з «червоної» зони.
  • За інформацією МОЗ, в країні спостерігається стабілізація ситуації з COVID-19.

За минулу добу коронавірус підтвердили ще у 10 072 українців, одужало  - вдвічі більше. Таку статистику оприлюднили у Міністерстві охорони здоров’я сьогодні вранці. Такі показники фіксують у МОЗ вже не впершу добу поспіль. 

За словами головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, в областях спостерігається стійке покращення епідемічної ситуації і щотижнева кількість госпіталізацій, підтверджених нових випадків захворювання зменшилась в 1,5-2 рази в порівнянні з попереднім тижнем.

До слова, із 1 травня ще два регіони в Україні виходять із «червоного» рівня епідемічної небезпеки - це Київська і Миколаївська. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 30 квітня. Про це йдеться на сайті Уряду. 

Відео дня

Хмельниччині і надалі залишається «червоною». Загалом в країні ще сім регіонів перебувають у зоні підвищеної епідеиічної небезпеки і жорстких карантинних обмежень. Ще дев'ять знаходяться у "помаранчевій" і вісім - у жовтій. 

«Головам ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. Також забезпечити щоденну оцінку епідемічної ситуації в регіоні, зокрема, на рівні об’єднаних територіальних громад, та за необхідності запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, направлені на стримування поширення COVID-19», - йдеться на сайті урядового порталу. 

Читайте також: За яких умов Хмельниччина може вийти з «червоної» зони
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксюха Дуфанець

    Як вийшли отак і за йдуть назад!!!
  • Vera Corolyova

    Чим Хмельниччина поступається м.Києву??.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up