Секрети використання кокосової олії для волосся (Новини компаній)

Секрети використання кокосової олії для волосся (Новини компаній)

Кокосова олія зміцнює кутикулу волосся та робить його більш блискучим. Ми зібрали шість нестандартних способів використання продукту, які допоможуть отримати найкращий результат.

Що потрібно знати перед застосуванням

Олія кокоса має багато застосувань в косметології, особливо у догляді за волоссям. На шкірі голови вона здатна діяти як природний антисептик, тому її іноді використовують для боротьби з лупою. До того ж, це засіб захищає пасма від пошкоджень і ультрафіолетових променів, а також стимулює ріст шевелюри.

Попри вищесказане, використовувати кокосову олію для волосся потрібно обережно. Якщо неправильно розрахувати її кількість або час витримки, пасма можуть стати схожими на жирні бурульки. Тому засіб необхідно використовувати в залежності від типу шевелюри:

  • Якщо у вас сухі пасма, можете наносити олію по всій довжині;
  • Якщо у вас комбіноване волосся, наносьте кокосову олію лише на сухі кінчики;
  • Якщо у вас жирна шевелюра, використовуйте засіб лише у якості інгредієнту масок або додаючи в шампунь.

Купити кокосову олію для волосся з безкоштовною доставкою у Хмельницький можна за цим посиланням https://makeup.com.ua/ua/categorys/250289/. Змивати олію потрібно теплою проточною водою та шампунем. При використанні безсульфатного шампуню, можливо, доведеться промити пасма ще раз.

Якщо ви використовуєте олію кокоса на шкірі голови для боротьби з лупою, застосовуйте засіб не частіше двох разів на тиждень. Якщо ви додаєте цей інгредієнт у маску, яку варто тримати певний час, повторюйте процедуру не частіше, ніж один раз на тиждень. Кожного дня засіб можна використовувати лише для живлення та лікування сухих кінчиків. Незалежно від наших рекомендацій, спостерігайте за своєю реакцією та станом шевелюри, та коригуйте свої процедури.

Шість способів використання кокосової олії

  • Для росту волосся змішайте дві ложки кокосової олії з ложкою меду. Нанесіть маску, замотайте плівкою та рушником, змийте через 40 хвилин.
  • Якщо ваші пасма сухі на кінчиках та жирні біля голови, кокосова олія може бути для них важкою. У такому випадку нанесіть олію на нижню частину волосся, а ближче до коріння розподіліть трохи натурального йогурту. Змивайте маску через 40-60 хвилин.
  • Якщо у вас кудрі, спробуйте зробити укладку за допомогою кокосової олії. Для цього розітріть трохи олії між пальцями та нанесіть на пасма. Олія пригладить розпушені волосинки, надасть гладкість і додатковий блиск.
  • Якщо ви хочете заламінувати волосся в домашніх умовах, зробити це простіше, ніж здається. Для цього розчинити три столові ложки желатину в трьох столових ложках гарячої води. Потім до цієї суміші додайте дві столові ложки кокосової олії. Нанесіть маску, відступивши трохи від коренів. Тримайте протягом однієї години, накривши голову поліетиленом та укутавши рушником. В результаті цієї процедури пасма будуть блискучими та немов закутаними в невидиму плівку, що створить ефект натурального ламінування.
  • Щоб приготувати скраб для шкіри голови, який допоможе боротись з лупою, візьміть кокосову олію, дрібку солі та дві краплі ефірної олії. Суміш нанесіть на шкіру голови та помасажуйте. Потримайте скраб на шкірі 10-15 хвилин, потім змийте.
  • Якщо ваш шампунь занадто сушить волосся, додайте в нього одну чайну ложку олії кокоса. Це надасть засобу додаткову м'якість і поживні властивості. З тією ж метою ви можете нанести трохи кокосової олії безпосередньо на пасма перед миттям голови.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up