Вам знадобиться:
Для начинки:
Як приготувати:
Розбити в миску яйця, додати молока, сіль і перець. Збити. Хліб нарізати невеликими шматочками. Поставити пательню на плиту і добряче розігріти оливкову олію. Кожен шматочок хліба занурити у суміш яйця з молоком і викласти на сковорідку. Заповнити всі вільні місця на пательні. Яйце, що залишилось, виливаємо на сковорідку і ставимо на середній вогонь. Кришкою не закривати. З начинкою можна експериментувати. Класичний варіант - нарізати ковбасу, гриби, помідори і натерти сир. Перевернути піцу. Змастити томатною пастою і викласти усю начинку. Зверху посипати сиром.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.