Спалах COVID-19 зафіксували в інтернаті на Хмельниччині

Спалах COVID-19 зафіксували в інтернаті на Хмельниччині
Фото km.suspilne.media
  • У закладі зафіксували 4 випадки захворювання.
  • Ще 11 контактних осіб мають підвищену температуру.

У Кривчицькому психоневрологічному інтернату, що у Дунаєвецькому районі, зафіксували спалах COVID-19. Підтверджено захворювання у 4 людей літнього віку, які перебувають на утриманні в закладі. Про це повідомили під час брифінгу Хмельницької ОДА сьогодні, 24 червня.

Усіх осіб, у яких підтверджено COVID-19, направлено на лікування Хмельницьку інфекційну лікарню. Хоч стадія протікання захворювання, за словами чиновниці, у них не складна. Госпіталізацію провели через те, що люди похилого віку перебувають в групі ризику, а сам інтернат працює в особливому режимі через коронавірус. Зокрема, він закритий для відвідувань.

Також на брифінгу заступниця голови ОДА Оксана Ситницька розповіла, що вже визначили коло контактних осіб. Таких, станом на 14:30, є 11. Усі вони перебувають в ізоляторах і мають підвищену температуру. У них відібрані необхідні проби для тестування. Результати очікуються.

Відео дня

Впродовж 2-3 днів планують протестувати усіх осіб, які перебувають в закладі на утриманні та персонал. Також повідомляється, що працівники, які перебували на зміні і мали б за графіком покинути заклад, поки залишаються в інтернаті.

Читайте також: На Хмельниччині +10 випадків COVID-19. Де виявили нових хворих

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Олег

    Кажуть є два види того вірусу, з легкою і сильною симтоматикою
  • Саша Доцюк

    Точно не корона в них, (працівники закладу безпосередньо мої знайомі).
  • Elena Dostavka

    и если у них легкое течение болезни (дай Бог всем) , то зачем их отправили в инфекционку? Чтобы заполнить нужное количество коек?,необходимое для статистики?
  • Elena Dostavka

    где эти люди могли заразиться даже чисто теоретически???

    Костя reply Elena Dostavka

    Мене теж постійно це питання цікавить ? де і як, чим, через що ?

    Таня reply Elena Dostavka

    мене це теж цікавить

    Elena Dostavka reply Таня

    в этом интернате очень сложные и несчастные люди((( никаких внешних контактов они  не имеют,а персонал по идее постоянно проверяют

    Анонім reply Elena Dostavka

    Ключевое слово "по идее". Кто там и что сейчас проверяет, все на авось.

    Таня reply Elena Dostavka

    мені їх шкода
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up