Троє хмельничан з однієї родини одужали від Covid-19

Троє хмельничан з однієї родини одужали від Covid-19
  • Ще троє мешканців міста змогли подолати хворобу.

  • ПЛР-дослідження показали у них відсутність Covid-19.

Ранок подарував хмельничанам хороші новини. У черовому ранковому зведенні міської ради, повідомили приємну звістку. Ще троє хмельничан одужали від Covid-19. Усі троє - члени однієї родини. Вони лікувалися амбулаторно, вдома. Коронавірусна інфекція в усіх трьох мала легкий майже безсимптомний перебіг.

З інтервалом у 2 дні їм провели повторні аналізи. ПЛР-дослідження показали відсутність Covid-19. Наразі всі троє ще 14 днів будуть знаходитися на самоізоляції. Так передбачено МОЗ. 

Нагадаємо, що загалом у Хмельницькій області, на ранок 24 квітня, зафіксовано 67 випадків захворювання на Covid-19. У Хмельницькому - 15 випадків. З них 10 одужали, 1 - померла, 1 - в лікарні, 3 - мають легку форму та лікуються амбулаторно.

Відео дня

Довідково: В інфекційній лікарні станом на 9:00 знаходиться 45 хворих. За минулу добу госпітілазували 7 осіб. Одну хвору на COVID-19 доставили із Старокостянтинівського району. Там жінка проходила лікування. Однак сама мешканка Красилівщини. Їй 79 років. Також за минулу добу до лікарні надійшло 2 людей із підозрою на коронавірус.

Загалом на ранок у лікарні знаходиться 19 хворих на COVID-19. Лише одна з них мешканка міста. Всі інші прибули з районів. Також наразі в інфекційній лікується 30 хворих з пневмоніями.

➡ Чемеровецький район – 25 (1 летальний);
➡ м. Хмельницький – 15 (9 одужало, 1 летальний);
➡ Шепетівський район – 9 (2 одужало, 1 летальний);
➡ Летичівський район – 5 (1 летальний);
➡ Городоцький район – 7;
➡ Хмельницький район – 2 (1 летальний);
➡ Волочиський район – 1 (1 одужала);
➡ м. Кам’янець-Подільський – 1;
➡ Красилівський район – 1;
➡ Кам’янець-Подільський район – 1 (зареєстровано в Чернівецькій області).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня

    чим вони лікувались вдома, як не було симптомів?
  • Галина Янгулова

    Ще трішечки потерпіти !
  • Ольга Кондратюк

    Благодаря базару, Хмельничане имеют крепкий иммунитет. Там столько заразы с Белоруссии и со всей страны за день проходит, что уже не страшно😂😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up