В Україні зафіксовано 5 нових випадків коронавірусу

В Україні зафіксовано 5 нових випадків коронавірусу
Фото ілюстративне
  • Таку інформацію надало МОЗ.
  • Всі пацієнти ізольовані.
  • Їхній стан стабільний.

Вчора, 19 березня, МОЗ о восьмій вечора прозвітувало про 21 випадок коронавірусу. Однак, майже опівночі дані поновилися. О 23:45 в Telegram-каналі МОЗ «Коронавірус_інфо» повідомили ще про 5 випадків. Їх зафіксували в Чернівцях. Усіх пацієнтів ізолювали, адже випадки інфікування були підтверджені лабораторно. Дослідження проводили у  вірусологічній референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України.

Загалом, за минулу добу в Україні підтвердили 10 випадків коронавірусу. Один із них - летальний. Цього разу — в Івано-Франківській області. Мешканка обласного центру надійшла до лікарні у важкому стані. Вона тривалий час займалася самолікуванням. Результати тестування стали відомі вже після її смерті. 

Смертельні випадки зафіксовані також у Чернівецькій та Житомирській областях. Наразі в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 3 з них - летальні. Пацієнти з різних регіонів України, окрім Івано-Франківської — з Житомирської, Чернівецької, Київської, Дніпропетрровської, Донецької областей та Києва. 

Відео дня

Вся оперативна інформація по COVID-19 за минулу добу в матеріалі: Коронавірус: новини та події 19 березня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Рудковська

    Відсоток погибли вражає, треба розповідати про кожний та вчитись на помилках загиблих.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up