У Хмельницькому об'єднають три медичні заклади

У Хмельницькому об'єднають три медичні заклади
  • Таке рішення розглянуть депутати облради.

Хмельницька обласна рада хоче об'єднати три медичних заклади, які їй підпорядковані. Це комунальні підприємства «Хмельницька обласна лікарня», «Хмельницький обласний дерматовенерологічний центр» та «Хмельницький обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом». В результаті реорганізації два останні приєднають до першого. Відповідно, вони продовжать свою діяльність у складі Хмельницької обласної лікарні. Вона буде їхнім правонаступником. Про це йдеться у проєкті рішення облради, який опублікований на її сайті.

Хмельницька обласна лікарня є закладом широкої спеціалізації. Вона налічує загалом 34 відділення — від поліклініки та лабораторії до реанімації та нейрохірургії. Хмельницький обласний дерматовенерологічний центр займається діагностикою та лікуванням хвороб шкіри та хвороб, що передаються статевим шляхом. Хмельницький обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом забезпечує профілактику, діагностику та лікування ВІЛ та СНІД.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Марія Сіканевич Лункіна

    Чи розуміє чинна влада всю масштабність своїх дій, якщо поліклінічне відділення дерматовенерологічного центру,  забезпечує кваліфіковану домомогу, і що не менш важливо, безкоштовну!!!

    Чи кожен має можливість на сьогодні оплатити прийом та аналізи в приватній клініці. Скільки пацієнтів пенсіонерів, діток, ВПО приймають тут лікарі. Скільки робочих місць буде втрачено? Для чого, кому від цього краще? Людям чи чиновникам?
  • Марія Нестерук

    Ще забули скарженці
  • Олекса Шумейко

    Скорочення закладів охорони здоров'я заборонено Конституцією України, але Лабазючкі чхати на Конституцію. "Конституція України Стаття 49. Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування. Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм. Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена. Але ця антиукраїнська влада зараз почне говорити, що це не скорочення, РЕОРГАНІЗАЦІЯ.
  • Читач62

    Навіщо об'єднувати?????

    ЧитачЧитачів reply Читач62

    Копійочка до копійочки...

keyboard_arrow_up