У Хмельницькому перинатальному запрацював кол-центр

У Хмельницькому перинатальному запрацював кол-центр
  • Медзаклад доєднався до єдиного медичного номеру міста.

Єдиний медичний номер Хмельницького працює із серпня 2022-го. Протягом року до нього були підключені наступні заклади:

  1. Відео дня
    /li>

Відтепер до цього списку додався Хмельницький міський перинатальний центр (5). Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбук. Дзвінки приймаються з 08:00 по 19:00 за єдиним номером: 0800202103 та за номером реєстратури: 0674592799

Як працює єдиний медичний номер

Коли пацієнт телефонує за номером, йому пропонується обрати заклад, до якого він хоче записатися. Він має натиснути кнопку від 1 до 5 відповідно до перелічених установ вище. Після цього система з’єднує його з контакт-центром відповідного закладу. Як розповів начальник управління охорони здоров’я міськради Борис Ткач, у кожному з контакт-центрів працює шість-вісім працівників.

Вони надають інформацію з приводу того, де, коли та як можна отримати консультацію певного лікаря чи певну медичну послугу. Якщо в момент дзвінка пацієнта всі оператори будуть зайнятими, йому перетелефонують протягом 10 хвилин.

— Наприклад, потрібно зробити обстеження якимось методом. Через контакт-центр можна уточнити, що в такому-то закладі це може бути, наприклад, завтра, а в іншому, який користується більшою популярністю, або більшим попитом, або розміщений ближче до центру Хмельницького, там через тиждень. І вже як людину влаштовує, вона обирає собі, коли буде йти, — розповідав раніше начальник управління охорони здоров'я Борис Ткач.

Читайте також: 

На Хмельниччині виготовили пересувний стоматкабінет для військових (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • 007

    Щоб народитися треба питання в роддомі порішати, і   померти треба питання на шаровечці порішати, ось так і живемо
  • Олексій Анатолійович

    Та в нас в місті тих кол- центрів як гімна вже 😆😆

    Александра Мальцева reply Олексій Анатолійович

    Олексій Анатолійович це зовсім не те, це єдинний медичний номер, по якому можна дізнатися інформацію і записатися на прийом до будь-якого лікаря

keyboard_arrow_up