У Кривчицькому інтернаті одужали всі підопічні

У Кривчицькому інтернаті одужали всі підопічні
  • Тим часом досі хворіють працівники закладу.

  • У якому вони стані та як зараз працює інтернат, читайте далі.

У Кривчицькому психоневрологічному інтернаті, що на Дунаєвеччині, одужали всі підопічні. Про це сьогодні, 16 липня, під час онлайн-брифінгу повідомив заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

За його словами, на COVID-19 досі хворіють сім працівників. Вони лікуються амбулаторно. Тим часом сам інтернат сьогодні, 16 липня, відновив нормальний режим роботи.

До слова, через спалах Кривчинецькому інтернаті почали тестувати підопічних та працівників всіх інших психоневрологічних закладів Хмельниччини. Роман Примуш повідомив, що на цей момент хворих на COVID-19 в жодному із закладів не виявили. Проте частина тестованих досі очікує результат.

Відео дня

Нагадаємо, що про спалах COVID-19 в психоневрологічному інтернаті повідомили 24 червня. Спершу коронавірус виявили у чотирьох людей. Згодом, 25 червня, в ОДА повідомили про ще 72 випадки захворювання серед підопічних та працівників інтернату. Згодом кількість випадків COVID-19 у закладі досягла 90.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Доцюк

    А грошей скільки списали?

    Андрій Шевчук reply Саша Доцюк

    Заїдь, спитай.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up