У трьох областях посилять карантин: що буде на Хмельниччині

У трьох областях посилять карантин: що буде на Хмельниччині
Ілюстративне фото
  • Критеріям послаблення обмежень не відповідають дев'ять регіонів.

  • Серед них три будуть змушені посилити карантин, адже раніше він був послаблений.

  • Причина у всіх однакова — забагато нових випадків протягом останнього тижня.

  • Дізнавайтеся, як змінилася ситуація на Хмельниччині.

20 травня уряд дозволив місцевій владі послаблювати карантин залежно від ситуації в регіоні. Чи можна переходити до другого етапу послаблень, визначають за трьома показниками:

  • Відео дня
    /li>

Приймати рішення про послаблення місцева влада мала право від 22 травня. У цей день в МОЗ повідомили перелік регіонів, які відповідають визначеним показникам. Хмельниччини серед них не було, адже область не дотягнула за кількістю тестувань. Але вже станом на 23 травня показники були у нормі, тому область перейшла до другого етапу послаблення карантину.

Станом на вчора, 11 червня, в Україні було дев’ять регіонів, які не мали права послаблювати карантин. Про це повідомили на сайті МОЗ. Причина для всіх регіонів була однаковою — забагато нових випадків протягом попереднього тижня. Перелік регіонів:

Як і раніше, карантин може послаблюватися на Хмельниччині, адже всі три показники відповідають нормі. Протягом тижня показники покращилися у Донецькій та Луганській областях, тому вони можуть послабити карантин, хоча не могли цього зробити тиждень тому. Погіршилися показники у Закарпатській, Київській та Тернопільській областях. Через це там мають посилити карантинні обмеження. На Тернопільщині це вже зробили, про що вчора повідомило місцеве видання «20 хвилин».

Показники Хмельниччини протягом чотирьох тижнів переглядайте у таблиці.

Дата

випадків на 100 тисяч осіб населення

завантаженість ліжок у медзакладах, %

кількість тестів на 100 тисяч осіб населення

23.05.2020

7,5

10

13,82

29.05.2020

8,61

9,82

17,65

05.06.2020

7,5

10,18

21,3

11.06.2020

2,07

8,77

32,35

Як видно з даних у таблиці, всі показники на Хмельниччині протягом тижня покращилися — частота появи нових випадків та завантаженість ліжок знизилися, кількість тестувань зросла.

Регіони в Україні з найвищими показниками:

Регіони в Україні з найнижчими показниками:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Андрей Ютовец

    карантин не эффективен
  • Юрій Гудок

    Скоро кількість захворюваних зросте і хмельницький також може бути на суворому карантині. Адже ніхто не дотримується елементарних правил
  • Oksana Rudyk

    Хмельниччина сама дисциплінована область, доречі😊

    Валентина Гребеля reply Oksana Rudyk

    Oksana Rudyk Який мер,такі і хмельничани!
  • Людмила Гайдай

    Ззаду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up