"В нас є місяць, щоб поїхати на операцію" - мама хворої на рак Аміни благає про допомогу

"В нас є місяць, щоб поїхати на операцію" - мама хворої на рак Аміни благає про допомогу
Фото зі сторінки Ганни Бабійчук у Facebook
  • У маленької Аміни Бабійчук лікарі діагностували пухлину у головного мозку. 
  • Рік хвороба не давала про себе знати. ле два тижні тому двчинці стало гірше. 
  • Батьки Аміни мають трохи більше місяця, аби зібрати кошти і повезти дитину на лікування за кордон. 

У грудні 2016 року маленька Аміна, якій було лише 2,5 рочки, втратила свідомість. У дівчинки почався сильний головний біль і нудота. Батьки відразу ж звернулись в міську дитячу лікарню, але медики сказали, що у дитини - інтоксикація. Мовляв, щось не те з'їла. 

- В Аміни крутилась голова, вона навіть не могла сама ходити. Нам ставили крапельниці, але легше не стало. Аналізи показували, що все в нормі. Я забила на сполох і ми зробили МРТ. Лікарі сказали, що через крапельниці в мозку у дитини зібралась рідина і порадили зробити повторне через 3-4 місяці, - розповідає мама дівчинки Ганна Бабійчук. 

В мозку дівчинки знайшли пухлину

Вже у квітні минулого року батьки знову зробили дитині МРТ. На цей раз лікарі виявили, що у дитини в мозку є пухлина. Їй поставили діагноз - дифузна гліома стовбура головного мозку другої стадії. На той час пухлина мала 3,5 сантиметри. Батьки вже були в українських клініках - інституті Ромоданова і інституті раку, але і там їм не сказали, як можна вилікувати дівчинку. 

Відео дня

- В інституті раку сказали, що в Україні не лікують від онкозахворвань дітей до 3 років. Нам сказали, що може це і не пухлина, а лише кіста. З квітня Аміна почувалась добре, але буквально на початку січня у неї почати косити очі, вона повільніше говорить, стала дуже нервова. Ми знову зробили МРТ і виявилось, що пухлина виросла вже майже до 6 сантиметрів, - каже Ганна Бабійчук. 

Сім'я має місяць, щоб зібрати гроші на лікування

Лікарі сказали, що сім'я Бабійчуків має лише місяць, щоб поїхати на лікування за кордон. Інакше пухлина буде рости і може перекрити життєвонеобхідні канали у головному мозку. 

На променеву терапію та "хімію" в ізраїльській клініці потрібно близько 70 тисяч доларів. Такої суми у родини немає. Мама дівчинки просить про допомогу хмельничан. 

- Ми вже підшукали клініку в Ізраїлі, зараз чекаємо від них офіційного запрошення на лікування. Ми порахували, що на нього потрібно десь 70 тисяч доларів. Ще будуть потрібні кошти на реабілітацію та проживання там. В нас є місяць, щоб поїхати на операцію. Зараз ми зібрали 138 тисяч гривень, 700 доларів і 150 євро, - пояснює Ганна Бабійчук. 

Реквізити для допомоги:

5168757347150197 гривневий рахунок
5168757347150155 доларовий рахунок

Бабійчук Анна Олександрівна 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Александр Билан

    Дуже прикро що таке трапляється.. і наша дебільна влада нічим не допомагає!. Дуже шкода батьків.. Перевів Вам 100грн хоч ця сумма крапля в морі, але надіюсь на свідомість наших громадян і надіюсь вони також допоможуть! Щиро бажаю одуження вашій дитині! хай росте щаслива та здорова! буду старатись переводити більші суми. Тримайтесь! зараз і в якому разі не можна опускати руки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up