В обласну стоматполіклініку придбали 18 нових установок за 3 мільйони гривень (ФОТО)

В обласну стоматполіклініку придбали 18 нових установок за 3 мільйони гривень (ФОТО)
Тут і далі фото Хмельницької обласної ради
  • Це 17 стаціонарних стоматологічних установок "Гранум" та 1 портативна.

Нещодавно комунальний заклад «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» отримав 18 стоматологічних установок. Про це повідомили в обласній раді. 

Із них 17 установок — стаціонарні зі стоматологічними кріслами "Гранум" та 1 портативна. Нове обладнання встановлюють у терапевтичному, хірургічному та ортопедичному відділеннях.

— Стаціонарне стоматологічне обладнання слугуватиме відвідувачам закладу для надання якісних медичних послуг, портативне - використовуватиметься для виїздів до пацієнтів, які через фізичні обмеження не можуть самостійно пересуватися, — пояснив директор закладу Олександр Костюк.

Відео дня

Такі виїзди можуть здійснювати в інтернати соціального спрямування обласної комунальної власності. Додамо, що в стоматполіклініці безкоштовно обслуговують такі пільгові категорії населення: 

У липні цього року з обласного бюджету виділили 6 мільйонів гривень для закупівлі медичного стоматологічного обладнання.

Ці установки зі стоматологічними кріслами — це перша закупівля в рамках зазначеної суми. Їх придбали через систему Prozorro за 3 025 789 гривень. Решту коштів планують освоїти до завершення 2023 року. Також в планах придбати рентгенологічне устаткування та інші необхідні стоматологічні пристрої.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up