В Україні можуть посилити відповідальність за недотримання маскового режиму

В Україні можуть посилити відповідальність за недотримання маскового режиму
Фото ілюстративне
  • У Кабміні зазначають, що носіння масок в приміщеннях ще довго будуть актуальними. Але люди починають нехтувати правилами.  

Уряд ініціюватиме посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму. Мова йде про носіння маски у приміщеннях та громадському транспорті. Про це на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Відповідне повідомлення опублікувала пресслужба Кабінету міністрів.

  • "Людям треба роз'яснювати ці питання - щодо дотримання соціальної дистанції, щодо дотримання маскового режиму. Ми готові переглянути питання носіння масок на вулицях, але маски в приміщеннях ще довго будуть актуальними. Тому ми плануємо виносити на засідання уряду та у Верховну Раду питання посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму в приміщеннях та громадському транспорті", - зазначив Шмигаль.

Також він додав, що наразі надзвичайно важливо постійно комунікувати з суспільством з метою дотримання необхідних протиепідемічних заходів. 

Відео дня

Читайте також:

На Хмельниччині від COVID-19 одужали ще 13 людей

666 нових випадків за добу. Свіжі дані про COVID-19 в Україні 

На Хмельниччині підтвердили нові випадки COVID-19: кількість хворих по містах та районах 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • IGOR

    Очередные сказки про "ответственность" - это бред. У нас карантин с первого дня является анархическим абсурдом. который кроме вреда ничего не принёс
  • Маічка Падалко

    Многие говорят: "Зачем мне носить маску? Я не боюсь заразиться". Маска для того, чтобы не заразить других! Ты можешь не знать о том, что заразился, не чувствовать никаких симптомов и... быть опасным для тех, кто рядом. Маска в общественном месте - это не только правило, но и знак уважения к другим людям!

    Elena Dostavka reply Маічка Падалко

    вам платят за дублирование постов? ботоферма?
  • Vladimir Gursky

    В транспорті, в магазині, 2 рази був на ринку (одягав), там де потрібна маска там одягаю. Просто коли іду не надягаю.

    Elena Dostavka reply Vladimir Gursky

    спасибо вам за предоставленную информацию,это очень важно

    IGOR reply Elena Dostavka

    Хахаха)) Сто процентов)
  • Маічка Падалко

    Конечно одягаю маску, і міняю щодня. В інфекційній лікарні  наразі 56 людей лікується. Маску носити - набагато таньше , ніж лікування. Також притримуюсь дистанції між людьми. В натовп нейду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up