З ким ще можна укласти декларацію? Перелік сімейних лікарів Хмельницького

З ким ще можна укласти декларацію? Перелік сімейних лікарів Хмельницького
  • Понад 280 тисяч людей уклали декларації із сімейними лікарями Хмельницького.
  • До кого з медиків ще можна записатися?
  • Підготували перелік за амбулаторіями міста.

Укладати декларації із сімейними лікарями українці почали у 2018 році. З того часу кожен може обрати собі медика, який надаватиме первинну меддопомогу. Вони приймають в амбулаторіях, що розташовані в кожному мікрорайоні міста. Всі вони підпорядковуються центру первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2 Хмельницької міськради. 

Сімейні лікарі мають ліміт пацієнтів, із якими можуть підписувати декларації - 1 800 людей. Серед хмельницьких медиків є чимало тих, хто цю межу перейшов. Ознайомитися із популярними хмельницькими лікарями можете в матеріалі - Новий рейтинг сімейних лікарів Хмельницького: хто має найбільше пацієнтів.

Журналістка vsim.ua дізналася, хто із сімейних лікарів Хмельницького ще не набрав оптимальну кількість пацієнтів. Інформацію про це надали в управлінні охорони здоров’я міськради. Так, станом на 1 вересня цього року декларації з сімейними лікарями Хмельницького уклали 281 200 людей. 

Відео дня

Дізнавайтеся, із ким з медиків ще можна заключити декларацію, в інфографіці. 

Нагадаємо, що сімейні лікарі можуть мати більше пацієнтів за оптимальну кількість. Щоправда, тоді до їхньої зарплатні застосовуються понижувальні коефіцієнти. 

Читайте також: Рейтинг педіатрів-2022: кому хмельничани довіряють здоров’я дітей

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up