Автобуси хмельницького “Електротрансу” надано для потреб військових

Автобуси хмельницького “Електротрансу” надано для потреб військових
  • Керівництво та працівники “Електротрансу” займаються різними видами волонтерської діяльності.

Колектив ХКП «Електротранс» з перших днів повномасштабного вторгнення рф активно допомагає українському війську. Всі працівники перерахували одноденний заробіток на допомогу ЗСУ.

Підприємство щоденно надає 5 автобусів для мобілізаційної роботи. 2 автобуси надано для потреб військових частин. Транспорт ”Електротрансу” евакуює громадян із районів бойових дій, перевозить поранених воїнів. На ці потреби вже виділено 5,2 тис. літрів дизельного палива.

Щоденно фахівці підприємства допомагають військовим із ремонтом автотранспорту: відремонтовано 3 автобуси, 8 автомобілів. У перші тижні війни сплели та передали військовим частинам 6 маскувальних сіток.

Відео дня

Керівництво підприємства залучило допомогу для війська на суму понад 85 тисяч доларів від іноземних партнерів з Польщі та Німеччини, а саме:16 дизельних генераторів, військова амуніція високого класу (бронежилети, захисні плити для бронежилетів, розвантажувальні системи, шоломи, рації, підзарядні пристрої, біноклі, тепловізори). 

Придбано та передано також 5 айфонів для військовиків, які керують безпілотними літальними апаратами. Також від кордону з Польщею перевантажено і доставлено у військові частини міста Хмельницького та на передову понад 30 тонн допомоги у вигляді медикаментів, засобів гігієни, матраців, кариматів, туристичних сидінь, ковдр, продуктів тривалого зберігання.

У гуртожитку підприємства знайшли прихисток понад 80 вимушених переселенців. 17 з них залишились на тривале проживання. Переселенці забезпечені всім необхідним, троє із них працевлаштовані на комунальному підприємстві “Електротрансу”.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Серік Пастух

    По місту так нема чим їздити то ще і те забирають а від переселенців місто просто закорковане
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up