Хмельничан кличуть на толоку в Мартинківці

Хмельничан кличуть на толоку в Мартинківці
Фото зі сторінки «Східний варіант»
  • Збір 20 серпня о 9.30 на вул. Кам’янецька, 112/2

 

На толоку в Мартинківці, що на Городеччині, кличуть 20 серпня усіх небайдужих.  

Маріупольська громадська організація «Заходи» спільно з однодумцями відбудовує там покинутий дитячий табір для реабілітації переселенців та їхніх родин.

«Уже ремонтуємо приміщення, закуповуємо меблі, але потрібна допомога у прибиранні прилеглої території. Запрошуємо всіх небайдужих до поїздки на красивезний берег річки Збруч. Ми привеземо та відвеземо, смачно нагодуємо. А ви зробите добру справу», - зазначають організатори.

Відео дня

Збір о 9.30 біля приміщення Коворкінгу #ВсеБудеДобреХмельницький, що на вул. Кам’янецька, 112/2. Повернення у місто - о 19.30.

Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EJQoa4SPdq7rBbBz5

До слова, такі толоки активісти планують організовувати щовихідних.

Нагадаємо, відбудова закинутого дитячого табору в Мартинківцях  відбувається в рамках проєкту Будуємо Україну Разом - БУР (БУР) за участі Zaходи / ГО "Заходи", Razom for Ukraine, NGO Ukrainian Patriots.

ГО «Заходи» очолює Юрій Давиденко. У Маріуполі він розвивав власну справу, був депутатом Маріупольської районної ради, зазначає «Східний варіант».  Усе зруйнувала війна. Спільно з дружиною Юрій провів у підвалі близько двох тижнів, переховуючись від обстрілів, доки не зміг виїхати з блокади.

Опинившись на Хмельниччині,  разом з іншими активістами Донецької області став частиною проєкту «Все буде добре. Хмельницький», що створений для пришвидшення інтеграції ВПО в приймаючу громаду внутрішньо-переміщених осіб, які постраждали від повномасштабного вторгнення.

У травні активісти отримали дозвіл на оренду табору в Мартинківцях на три з половиною роки. Юрій подав заявку на конкурс від всеукраїнської платформи «Будуємо Україну разом» і отримав підтримку на розбудову табору.

На цілковите відновлення табору, щоб у ньому було комфортно перебувати, потрібно близько 7 мільйонів гривень. Гроші представники громадських організацій залучають з усіх можливих джерел: звертаються і до міжнародних фондів, і до українських підприємців, і до українців з проханням зробити донат.

Реквізити для тих, хто хоче і може підтримати проєкт розбудови табору для відпочинку ВПО:

Monobank: 4441114411278144

Privat: 5169360017944186

Найменування отримувача: ГО ЗАХОДИ

Код отримувача: 41270476

Рахунок: UA873354290000026009054014381

PayPal: [email protected]

Читайте також:

Хмельничани готують корисні смаколики для військових: потрібні руки і донати

Найбільші донати і 18 копійок для ЗСУ. Зібрали волонтерські історії, які надихають

Ціль — "Байрактар": на Озерній маленькі волонтерки збирають кошти для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up