Ціль — "Байрактар": на Озерній маленькі волонтерки збирають кошти для ЗСУ

Ціль — "Байрактар": на Озерній маленькі волонтерки збирають кошти для ЗСУ
Тут і далі фото зі сторінок мам Наталії Жаркової та Інни Володченко в соцмережах

Анастасія, Аріна та Катерина — троє маленьких хмельничанок вирішили й собі долучитися до благодійних зборів для військових. Діти продають власний хенд-мейд та смаколики. А надихнулися вони ідеєю Валерії з Києва, яка назбирала більше 20 тисяч гривень та передала Сергію Притулі на допомогу захисникам. 

Троє школярок спершу збирали на генератор для військових. За кілька днів вдалось виторгувати більше 2,5 тисяч гривень. Діти загорілись та вирішили продовжити добру справу. Про це повідомила мати Аріни — Наталія Жаркова в соцмережах. 

 

Відео дня

— Дівчатка зі всіх сил стараються аби допомогти нашими ЗСУ!  До пізньої ночі малюють патріотичні плакати, плетуть різні вироби, придумують різні ідеї аби заробити грошей!! На даний момент хочуть зібрати кошти на генератор, а далі мають за мету зібрати на байрактар! Допоможіть дівчаткам здійснити свої зовсім не дитячі мрії і якомога швидше перемогти ворога! Наразі в скриньці дівчат 2600 гривень, — зазначає в дописі жінка. 

 

Юні волонтерки розташувалися в мікрорайоні Озерна, неподалік магазину "Азалія". Наталія зазначає, що придбати в дівчат якусь річ чи смаколик може кожен охочий, адже батьки організували доставку.

 

Діти поставили собі ціль — зібрати 100 тисяч гривень на "Байрактар" та зустрітися з Сергієм Притулою. 

 

Свої ярмарки організовують на вихідних. Діти навіть в дощ не полишають благодійну місію. Доєднався до них і хлопчик Артем. 

 

— Дітям настільки вже набридла ця клята війна, що вони вирішили допомогти ЗСУ. Ми, батьки, та інші небайдужі громадяни долучились до цієї гарної справи смачнющою випічкою та організацією ярмарків. Дитячі мрії повинні збуватись! Давайте допоможемо нашим діткам здійснити їх мрію та допомогти їм назбирати кошти на "Пташку" для ЗСУ. Приходьте на їх ярмарки, посмакуйте свіженьку, домашню випічку та підтримайте цим самим наших захисників, — пише мама Інна Володченко

Тим часом дівчата вже назбирали близько 15 тисяч гривень і надалі продовжують свою діяльність. У коментарях хмельничани їх активно підтримують:

Нагадаємо, діти по різних громадах Хмельниччини взялись за збір коштів для наших військових. Вони виготовляють патріотичні сувеніри, роблять блок-пости та малюють картини, аби наблизити нашу перемогу. Детальніше про юних патріотів можна прочитати у матеріалах:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ольга Луценко

    Діти збирають,а ця худоба  депутати зарплату собі збільшують.
  • Юля Загурна

    Ви молодчинки наше майбутнє,підкажіть де знаходитесь?

    Юля Загурна reply Юля Загурна

    Наталія Граматчикова Дякую.

    Наталія Граматчикова reply Юля Загурна

    Юля Загурна Знаходяться на Озерній...зупинка біля озера... Напроти магазину Азалія
  • Natali Natali

    Разом до Перемоги🇺🇦🇺🇦🇺🇦

keyboard_arrow_up