“Син не може розігнути ручки”: 3-річний Сашко з Хмельницького потребує допомоги

“Син не може розігнути ручки”: 3-річний Сашко з Хмельницького потребує допомоги
Фото зі сторінки Юлії Ємець у Facebook
  • Вже більше року сім’я з Хмельницького бореться за життя маленького сина.
  • Після пересадки кісткового мозку в дитини стався рецидив.
  • Вартість лікування є непід’ємною для батьків 3-річного Сашка.

Сім’я Ємець вже понад рік рятує життя свого трирічного сина Сашка. Дитина пережила пересадку кісткового мозку. Після чого проявилась інша рідкісна хвороба. Усі заощадження батьків вже давно вичерпалися. Тож поки мама знаходиться із сином на лікуванні за кордоном, батько звертається до всіх небайдужих хмельничан за допомогою. Адже боротьба за життя 3-річного сина потребує чималих коштів.

На лікування дитини збирала гроші шахрайка

3-річний Сашко Ємець мав рідкісну хворобу - ювенільний мієломоноцитарний лейкоз. Дитина потребувала пересадку кісткового мозку. Для цього сім’я тривалий час збирала певну суму коштів, що була для них “захмарною”. Операцію провели понад рік тому в Італії. Все пройшло успішно й здавалося найстрашніше позаду. Однак в дитини стався рецидив. 

Тоді сім’я Ємець стала потребувати матеріальної допомоги на лікування. Із проханнями допомогти зібрати гроші на лікування вони зверталися до аудиторії в соцмережі Facebook. Думки, що це може призвести до шахрайства, і близько не виникало. Та знайшлися ті, хто скористався становищем сім’ї у свою користь. Детальніше про те, як шахрайка використовувала фото Сашка і видавала себе за його маму, ми вже розповідали раніше. 

Відео дня

“Син не може розігнути ручки і не ходить”

Після операції проявилася інша хвороба - Ґрафт. У маленького Сашка буквально заблокувалися суглоби. Як пояснює тато дитини, у хлопчика не розгинаються ручки і він не може ходити. Влітку цього року на лікування довелося екстрено виїхати в Італію. З тих пір із маленьким Сашком там знаходиться його мама. За лікування дитини взялися медики клініки Bambino Gesù.

Наразі лікарі жодних прогнозів не дають. Говорять лише, що хвороба виліковна. Питання лише в тому - скільки часу та грошей для цього знадобиться. Нещодавно клініка виставила рахунок за лікування. Сума 20 тисяч євро є непід’ємною для сім’ї з Хмельницького. Тож вони просять всіх небайдужих допомогти.

Батько хлопчика Вадим Ємець надав документи, що підтверджують хворобу сина. А також реквізити для перерахування матеріальної допомоги.

  • 4149 4393 1894 1675 - Ємець Вадим Павлович
  • 4149 4993 4376 5507 - Ємець Юлія Миколаївна

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up