У Хмельницькому рятують життя Софійки, яка впала в кому після ДТП

У Хмельницькому рятують життя Софійки, яка впала в кому після ДТП
  • Дівчинка втратила багато крові. Для неї шукають донорів.
  • Також родині потрібна фінансова допомога. З важкими травмами в лікарні перебуває й молодша сестричка Софії - Олександра.
  • Дідуся дівчаток поховають завтра, 28 травня.

Ввечері, 25 травня, поблизу села Шаровечка сталася страшна аварія. В ній загинув 67 хмельничанин. Дві його онуки потрапили до лікарні із серйозними травмами. Старша Софійка - впала в кому. Молодшу - Олександру перевели з реанімації, але стан дитини важкий. Адміністрація школи, в якій вчиться Софійка Мельник, оголосила про збір матеріальної допомоги для родини. 

Що потрібно дівчаткам та в якому вони стані журналістам vsim.ua розповіла вчителька Софії, Лариса Коломієць.

Відео дня

“Завжди усміхнена, старанна, добра та здібна дівчинка” - так говорить про свою ученицю пані Лариса. Каже, що переймається за Софійку, як за рідну. А після розмови з її мамою, від ранку не може стримати сліз. 

Вчителька розповідає, що розіслала повідомлення з проханням про допомогу всім працівникам школи, а вони розкидали його по шкільних групах у Viber. Просять про допомогу і всіх небайдужих хмельничан. Крім Софійки в аварії постраждала її молодша сестра, 5-річна Олександра. Дівчинка також у міській дитячій лікарні. 

Бабуся дівчаток, яка також була в автівці на момент аварії, отримала численні забої та, за словами Лариси Коломієць, ледве ходить. Дідуся - хоронитимуть завтра, 28 травня.

Нагадаємо, що за даними поліції, аварія в якій загинув 67-річний чоловік та постраждали дівчатка, відбулася через те, що 64-річний хмельничанин на автомобілі «Opel Vivaro» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Trafic» у якому їхала родина Мельник. Наразі правоохоронці шукають свідків. А водій «Opel Vivaro»  під конвоєм у лікарні. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Допомогти родині Мельник можна перерахувавши кошти на картку, яка належить мамі Софії та Олександри.

Реквізити: 5168 7573 6940 1791 - Марія Мельник.

А для Софійки можна здати кров за адресою: Сковороди 29.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (179)
  • Марина Хамайдюк

    +++
  • Oksana Pidlužná

    ++++++
  • Ludmila Pasuk

    +++
  • Олександр Нікітчин

    + + + + +
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up