У Хмельницькому рятують життя Софійки, яка впала в кому після ДТП

У Хмельницькому рятують життя Софійки, яка впала в кому після ДТП
  • Дівчинка втратила багато крові. Для неї шукають донорів.
  • Також родині потрібна фінансова допомога. З важкими травмами в лікарні перебуває й молодша сестричка Софії - Олександра.
  • Дідуся дівчаток поховають завтра, 28 травня.

Ввечері, 25 травня, поблизу села Шаровечка сталася страшна аварія. В ній загинув 67 хмельничанин. Дві його онуки потрапили до лікарні із серйозними травмами. Старша Софійка - впала в кому. Молодшу - Олександру перевели з реанімації, але стан дитини важкий. Адміністрація школи, в якій вчиться Софійка Мельник, оголосила про збір матеріальної допомоги для родини. 

Що потрібно дівчаткам та в якому вони стані журналістам vsim.ua розповіла вчителька Софії, Лариса Коломієць.

Відео дня

“Завжди усміхнена, старанна, добра та здібна дівчинка” - так говорить про свою ученицю пані Лариса. Каже, що переймається за Софійку, як за рідну. А після розмови з її мамою, від ранку не може стримати сліз. 

Вчителька розповідає, що розіслала повідомлення з проханням про допомогу всім працівникам школи, а вони розкидали його по шкільних групах у Viber. Просять про допомогу і всіх небайдужих хмельничан. Крім Софійки в аварії постраждала її молодша сестра, 5-річна Олександра. Дівчинка також у міській дитячій лікарні. 

Бабуся дівчаток, яка також була в автівці на момент аварії, отримала численні забої та, за словами Лариси Коломієць, ледве ходить. Дідуся - хоронитимуть завтра, 28 травня.

Нагадаємо, що за даними поліції, аварія в якій загинув 67-річний чоловік та постраждали дівчатка, відбулася через те, що 64-річний хмельничанин на автомобілі «Opel Vivaro» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Trafic» у якому їхала родина Мельник. Наразі правоохоронці шукають свідків. А водій «Opel Vivaro»  під конвоєм у лікарні. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Допомогти родині Мельник можна перерахувавши кошти на картку, яка належить мамі Софії та Олександри.

Реквізити: 5168 7573 6940 1791 - Марія Мельник.

А для Софійки можна здати кров за адресою: Сковороди 29.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (179)
  • Марина Хамайдюк

    +++
  • Oksana Pidlužná

    ++++++
  • Ludmila Pasuk

    +++
  • Олександр Нікітчин

    + + + + +
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up