Читачі ВСІМ зібрали понад 5 тисяч гривень для інфекційної лікарні. Долучайтеся і ви

Потрібно
100000 грн
Зібрано
5670 грн
check Перевірено редакцією
Читачі ВСІМ зібрали понад 5 тисяч гривень для інфекційної лікарні. Долучайтеся і ви
  • Щодня в Україні фіксують нові випадки захворювання на коронавірус, який змінив наше життя. У Хмельницькому та області таких поки немає. Так коли це трапиться, наші лікарні мають бути готовими до цього. Наше з вами завдання - допомогти у цьому. Адже разом ми здатні на все.

Кількість хворих на коронавірус у світі вимірюється уже сотнями тисяч. Кількість померлих - тисячами. Дістався вірус і України. Якщо 3 березня був зафіксований перший хворий, то зараз їх уже понад 600. Далі буде ще більше. 

Якщо ви досі вважаєте, що коронавірус - це фейк або ж впевненні, що він не такий страшний, як говорять, ось вам прості цифри:

  • Кількість захворювань у світі - 874 603
  • Загальна кількість померлих - 43 430

*(станом на 15:00 середи, 1 квітня, за даними сервісу www.worldometers.info)

Відео дня

Досі вважаєте, що це все не так страшно у нас це омине. Ось вам цифри із сусідньої Польщі. Ще тиждень тому кількість хворих там була менше тисячі. На календарі 1 квітня, а в Польщі вже 2 347 хворих. І це всього за тиждень.

То ж ми маємо бути напоготові. А центром боротьби у нас буде Хмельницька інфекційна лікарня. Ми разом маємо зробити заклад максимально готовим. Для цього їй потрібно чимало і потрібно буде постійно. Що саме, ми запитали в голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета та головного лікаря Хмельницької інфекційної лікарні Оксани Піддубної.

Дмитро Габінет повідомив, що інфекційній лікарні допомагають всіма силами. Як коштом бюджету, так і за допомогою бізнесу. Та наголосив, що забезпечувати заклад, зважаючи на можливі масштаби поширення коронавірусу, потрібно буде постійно.

Оксана Піддубна сказала, що список необхідно досить великий. Додала, що більш дороговартісне, (медичне обладнання, медикаменти) мають найближчий часом доставити. Каже, що це купують в першу чергу. А от до більш дешевих, та все ж необхідних, пунктів списку, не завжди доходить. А це:

  • контейнери для утилізації захисного одягу (150 літрів)
  • костюми ізоляційні
  • обладнання для миття боксів
  • меблі (стільчики, тумбочки)
  • постільна білизна
  • праски
  • набір каструль
  • пральні машини
  • паперові рушники

Ми не можемо залишити наших медиків наодинці з вірусом. Тому редакція vsim.ua оголошує збір коштів на необхідне для Хмельницької інфекційної лікарні. Ми просимо підтримати лікарні будь-якою сумою. Нехай вона буде маленькою, але нас багато, і разом ми впораємося. 

P.S. Ми подамо звіт про використання всіх зібраних коштів

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
100000 грн
Зібрано
5670 грн
check Перевірено редакцією
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up