На лікування 3-річного Сашка з Хмельницького потрібно 19 тисяч євро

Потрібно
632510 грн
Зібрано
5340 грн
check Перевірено редакцією
На лікування 3-річного Сашка з Хмельницького потрібно 19 тисяч євро
Фото зі сторінки Юлії Ємець у Facebook
  • Операція, препарати і лікувальні процедури - все це випало на долю 3-річного Сашка.
  • Після пересадки кісткового мозку, в дитини стався рецидив.
  • Тепер із рідкісною хворобою Сашка борються італійські медики.
  • Вартість лікування зовсім не по кишені батькам хлопчика.

Сім’я Ємець з Хмельницького понад рік живе думкою про одужання свого сина Сашка. Раніше дитина потребувала пересадку кісткового мозку. Після операції, здавалося б, найстрашніше було позаду. Однак в Сашка стався рецидив. Проявилася рідкісна хвороба, лікування якої є дороговартісним. 

На шляху до одужання сина сім’я зіткнулася і з матеріальною скрутою, і навіть з шахраями. Останні видавали себе за батьків Сашка і збирали на його лікування кошти в соцмережах. 

Сталося це саме тоді, коли в дитини проявилася рідкісна хвороба Ґрафт, що спричинила блокування суглобів. Тепер Сашко не може ходити і в нього не згинаються ручки. Вже чотири місяці дитина разом із мамою перебуває в Італії. Там малий знаходиться під наглядом медиків клініки Bambino Gesù. Його мама розповідає, що він вже втомився від медичних стін і постійно проситься гратися з іншими дітьми. Та на Сашка чекає інше - тривале лікування. 

Відео дня

Аби повернути малого до дитячих ігор й пустощів, необхідно пройти курс лікування. Італійські медики виписали хмельницькій сім’ї чек на суму 20 тисяч євро. Батьки таких коштів не мають й тому просять допомоги у всіх небайдужих. Наразі їм вдалося зібрати всього тисячу євро. 

Батьки надали документи, що підтверджують хворобу сина. А також реквізити для перерахування матеріальної допомоги.

  • 4149 4393 1894 1675 - Ємець Вадим Павлович 
  • 4149 4993 4376 5507 - Ємець Юлія Миколаївна

Також ви можете перерахувати гроші за допомогою спеціальної форми, яка розташована праворуч від новини та після фото документів. Кошти надійдуть на наш благодійний рахунок і будуть передані на лікування Сашка.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
632510 грн
Зібрано
5340 грн
check Перевірено редакцією
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up