Бірюзова вода і скелі: на Хмельниччині з’явилася нова туристична локація

Бірюзова вода і скелі: на Хмельниччині з’явилася нова туристична локація
  • Цієї весни це місце стало особливо популярним.
  • На мальовничому тлі вже встигли зробити фото чимало хмельничан.
  • Де знаходиться красива локація і що про неї відомо, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Під час карантину всидіти багатьом людям на місці вдавалося складно. Тож більшість часто виїжджала далеко за місто, на природу. Там дихали свіжим повітрям, насолоджувалися тишею та природною красою. Саме під час карантину особливої популярності набуло одне з місць на Хмельниччині. Адже світлини звідти буквально “заполонили” соцмережі. 

Різні ракурси, оголені сідниці та позування

Бірюзова вода і скелі - прекрасна локація для світлин, скажімо в Instagram. Це швидко зрозуміли активні користувачі соцмережі. Тож почали все частіше використовувати красиве місце для створення контенту. Дівчата у привабливому чи навіть спокусливому вбранні як тільки не позують, аби на мальовничому тлі зробити гарне фото. А дехто із них фотографується, оголивши власні сідниці. 

При цьому часто-густо “фотомоделі” не розповсюджують інформацію щодо локації. Більшість користувачів лиш повідомляють, що знаходиться місце поблизу Кам’янця-Подільського. Гортайте далі, переглядайте фото й читайте детальніше про нову красиву місцину на Хмельниччині. 

Відео дня
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений gs1408 (@galyasudyk) 13 Тра 2020 р. о 12:54 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍭 Meow😼

Допис, поширений користувачем @ olechka_khudetskaya 13 Тра 2020 р. о 1:24 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений 💛DARIA💛 (@dariasopilnik) 13 Тра 2020 р. о 10:06 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Andrii Vyhidnyi (@vyhidnyi) 13 Тра 2020 р. о 6:00 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodmorning🤍

Допис, поширений 𝙕𝙖𝙯𝙣𝙤𝙗𝙖_♡ (@ekaterina_zaznoba) 13 Тра 2020 р. о 12:05 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Допис, поширений Juliya💎 (@juliya__04) 12 Тра 2020 р. о 11:17 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Валентина (@valyilnicka) 12 Тра 2020 р. о 10:19 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Кузя (@kuzik8080) 12 Тра 2020 р. о 3:17 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Класний#вихідний✌

Допис, поширений Olga Vasilevich (@olga.vasilevich.90) 11 Тра 2020 р. о 11:49 PDT

 

“Схоже на воду в Греції”

Нова туристична локація знаходиться між селами Цибулівка й Зубрівка, що в Кам’янець-Подільському районі. Самі відвідувачі вже встигли охрестити місце назвою: Зубрівський кар’єр. Хоч і нині воно користується популярністю, та от ще три роки тому воно не приваблювало ані туристів, ані самих місцевих. Бо знаходився там звичайний вапняковий кар’єр. Згодом добувати вапняк там припинили. І вже через три роки після цього природа зробила людям подарунок. Адже там утворилася бірюзова вода, що проявилася лише цього року. Про це розповідає голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Анатолій Бернашевський. Порівнює чоловік це місце із Грецією. Мовляв, вода такого ж кольору є і там.

Сам кар’єр займає площу 15 соток. А глибина його складає близько 10 метрів. Анатолій Бернашевський каже, що купатися там він би не радив. Адже є ризик того, що вода втратить свій красивий колір. Якщо цього не станеться - місце хочуть внести до туристичного маршруту на Кам’янеччині. 

  • Ми знаємо, що зараз багато хто приїжджає на це місце. Щоб зробити, наприклад, платний вхід ми навіть не думали. Якщо гарний колір води буде триматися - то включимо це місце до туристичного маршруту. Ми хочемо зробити такий по районних місцях, щоб він був мінімум на три дні. Хотілося, щоб люди й надалі приїжджали й милувалися цією красою, що створила природа - каже Анатолій Бернашевський. 

Наразі ця локація знаходиться у власності Панівецької сільської ради. На території є охоронець, який слідкує за порядком. Ну а сама кількість відвідувачів - неконтрольована. Нагадаємо, що на Хмельниччині є й інші місця, які популярні серед туристів. Читайте про них тут. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ніхто Петрович

    цікаво, але Головчинці ближче.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up