Хмельничанин Сергій Строян став вокалістом гурту "Тартак" (ВІДЕО)

Хмельничанин Сергій Строян став вокалістом гурту "Тартак" (ВІДЕО)
Сергій Строян під час виступу гурту "Чумацький шлях" на фестивалі "Руспубліка-2018".
  • Сергій замінив Олександра Положинського, який оголосив про вихід з гурту в лютому.
  • Вже є перша пісня нового вокаліста із "Тартаком".

Сергій Строян - вокаліст популярного українського гурту "Тартак". Про це хмельничанин написав на своїй сторінці у Facebook.

"Часто в житті стаються досить цікаві і непередбачувані речі. Ніколи б не міг подумати, що мені випаде честь стати вокалістом гурту, який надихав мене починати створювати щось своє, а десь навіть трохи запозичувати манеру) Ще зовсім нещодавно я був серед слухачів та шанувальників гурту Тартак, а тепер я біля мікрофона. Зараз у моїй пам'яті тони крутезних текстів, які написав і прожив Олександр Положинський, який для мене був та є авторитетом, тому я маю і відчуваю величезну відповідальність перед всіма шанувальниками, без перебільшення легендарного гурту Тартак. "Побачимось на концертах", - написав Сергій Строян.

У дописі прикріплене відео, де відбулося представлення нового соліста гурту. Сам Сергій говорить. що воно мало відбутися ще 29 березня. Корективи вніс карантин. Також артисти зіграли одну пісню онлайн. Вона стала першою для хмельничанина в ролі соліста "Тартака".

Відео дня

Вокалістом гурту "Тартак" до цього був Олександр Положинський. Про припинення своєї співпраці із ним він заявив в лютому цього року.

Сергій Строян є лідером хмельницького гурту "Чумацький шлях". Як він планує поєднувати виступи ще й в "Тартаку", поки невідомо.. Ми звернулися до нього за коментарем. Як тільки він відповість, ми повідомимо вас. Слідкуйте за оновленнями.

Читайте також:

“Сєрий заснув прямо під дверима”: відверті розповіді “Чумацького шляху”

Що радить прочитати лідер гурту “Чумацький шлях” Сергій Строян

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валерий Куровский

    Дуже важлива iнформацiя, ........
  • Володимир Вікторович

    Все, закінчівся Тартак....
  • Dmitriy Skripnik

    Этой песне уже 20 лет
  • Валентин Дудаков

    ВСЁ  БУДЕТ-ЭТОТ  УШОЛ,ДРУГОЙ ПРИЙДЁТ  НЕВИЛИКА ПОТЕРЯ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up